Hayranlarının ihbarı üstüne polisler Britney Spears'ı kontrole gitti

Sevenleri ünlü yıldızın güvenliğinden şüphe duyuyor

13 yıl boyunca babasının vesayeti altında yaşayan Britney Spears, Kasım 2021'de özgürlüğüne kavuşmuştu (AP)

Britney Spears'ın hayranlarının endişesi üzerine bölge polisi, durumunu kontrol etmek için dünyaca ünlü şarkıcının evine gitti.

41 yaşındaki Spears'ın sosyal medyadaki tuhaf paylaşımları ve Instagram hesabını silmesinin ardından pek çok hayranı ünlü yıldızın yaşadığı ABD'nin Kaliforniya eyaletine bağlı Ventura County'nin polis merkezine ihbarda bulunmuştu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Page Six'e konuşan bir polis, dün (25 Ocak) Spears'ın evine gittiklerini ve ünlü şarkıcının tehlikede olduğuna dair hiçbir işaret bulunmadığını belirtti.

Polis memuru, vatandaşların özel hayatının gizliliğine önem verdiklerini belirterek ev ziyaretine dair ayrıntı paylaşmadı fakat şöyle ifade etti:

Sadece şu kadarını söyleyebilirim: Spears'ın hiçbir şekilde tehlikede olduğunu düşünmüyoruz.

Yetkili, kaç kişiden ihbar aldıklarını açıklamadı fakat Spears'ın bazı hayranları polisi aradıkları anları kaydedip videosunu TikTok'ta paylaşmıştı.

Bir kullanıcı, sosyal medya platformunda salı günü (24 Ocak) canlı yayın açmıştı ve polisi arayarak "Bölgenizdeki bir vatandaşın güvenliğinden endişeliyim. Sosyal medyada bazı şüpheli hareketler vardı ve şimdi de hesabı silindi" demişti.

Hayranların endişesi, Spears'ın "bir şeyler öğrendiğini" ve "pişman olduğu bir dövmesini sildirdiğini" anlattığı Instagram paylaşımlarından sonra artmıştı. Sosyal medya kullanıcıları, ünlü yıldızın bir mesaj vermeye çalıştığını öne sürüyordu.

Üstüne Spears'ın Instagram hesabını silmesi, hayranlarının şüphelerinin derinleşmesine neden olmuştu.

Öte yandan ünlü şarkıcı sosyal medyayı çok aktif kullanmakla birlikte hesaplarını sık sık silmesiyle de biliniyor.

 

Independent Türkçe, Page Six, Mirror

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU