Marilyn Manson, kendisini cinsel istismarla suçlayan Esme Bianco'yla uzlaşmaya vardı

Bianco, müzisyeni cinsel, fiziksel ve psikolojik istismarla suçlamıştı

(AP)

Marilyn Manson ile Game of Thrones oyuncusu Esmé Bianco, Bianco'nun 2021'de müzisyene açtığı cinsel saldırı davasında anlaşmaya vardı.

HBO yapımı fantastik destanda seks işçisi Ros'u oynayan Bianco, Şubat 2021'de Manson'a karşı suçlamalarını kamuoyuna açıkladıktan birkaç ay sonra dava açmıştı.

Bianco, davada Manson'ı cinsel, fiziksel ve psikolojik istismarla suçladı.

Oyuncu, gerçek adı Brian Hugh Warner olan müzisyenle 2011'de, onunla bir müzik klibinin setinde tanıştıktan sonra ilişki yaşamaya başlamıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Federal davasında Bianco, Manson'ın birlikte yaşarlarken vücudunda kalıcı izler bırakan kesikler ve morluklara sebep olduğunu öne sürdü. Bianco, Manson'ın onu bir baltayla kovaladığını ve onu utandırmak için, eve gelen misafirlere Game of Thrones'taki seks sahnesini tekrar tekrar izlettiğini de iddia etmişti.

O dönem Manson'ın avukatı Howard E. King, Bianco'nun iddialarının "yanlışlığının kanıtlanabilir" olduğunu öne sürüp davanın reddedilmesini istemişti.

King, "Açık olmak gerekirse bu dava sadece müvekkilimin, Esme Bianco ve avukatının kendisinden para sızdırmasını ve hiç gerçekleşmemiş davranışlarına dayanarak çirkin mali taleplerine boyun eğmeyi reddettikten sonra açılmıştı. Mahkemede bu iddialara şiddetle itiraz edeceğiz ve galip geleceğimizden eminiz" diye eklemişti.

Şimdi her iki tarafın da mahkeme dışında bir anlaşmaya varmasıyla davanın düştüğü ortaya çıktı.

Anlaşmanın kesin şartları bilinmiyor. The Independent, yorum için Manson ve Bianco'nun avukatlarıyla iletişime geçti ancak henüz yanıt alamadı.

Bianco'nun iddiaları, 2021'de Manson aleyhindeki iddialardan yalnızca biriydi. Westworld yıldızı Evan Rachel Wood'un Instagram'da Manson'ın kendisini "korkunç şekilde" istismar ettiğini, "beyninin yıkandığını ve boyun eğmek üzere manipüle edildiğini" öne sürmesinden kısa bir süre sonra Bianco da iddialarını ortaya atmıştı.

Bianco, Manson'ın Lewis Carroll'dan esinlenen filmi Phantasmagoria'da rol almıştı. Şubatta The Cut'a konuşan Bianco, çalışma vizesinin projeye bağlı olduğunu, Manson'dan ayrılmasının vize ayrıcalıklarının sona ermesine yol açacağından endişelendiğini, bu yüzden istismar edilmesine rağmen ondan ayrılmadığını söylemişti.

Manson, Wood da dahil farklı kadınlardan gelen istismar iddialarını sürekli reddetti ve bunları "gerçekliğin korkunç çarpıtmaları" diye niteledi.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Sevgi Aydoğan

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU