Tim Allen'dan, "Bana penisini gösterdi" diyen Pamela Anderson'a yanıt

"Bana 'Şimdi ödeştik' dedi"

ABC'de 1991-1999'da yayımlanan Home Improvement 8 sezon sürmüştü (Reuters)

ABD'li oyuncu ve komedyen Tim Allen, Pamela Anderson'ın hakkında ortaya attığı iddiayla ilgili bir açıklama yaptı. Allen, Anderson'a penisini göstermediğini söyledi.

Anderson'ın raflarda yerini almaya hazırlanan “Love, Pamela” adlı kitabından bir bölüm iki gün önce kültür-magazin dergisi Variety'de yayımlanmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Anderson söz konusu kısımda 1991'de Home Improvement adlı sitcom'da birlikte rol aldığı Allen'ın kendisine penisini gösterdiğini öne sürmüştü. Eski Playboy modeli ve Sahil Güvenlik (Baywatch) oyuncusu şu ifadeleri kullanmıştı:

Çekimlerin ilk gününde soyunma odamdan çıktım ve Tim sabahlığıyla koridordaydı. Bornozunu açtı ve bana hızlıca baktı, altı tamamen çıplaktı. Yaptığının adil olduğunu söyleyip 'Şimdi ödeştik' dedi.

Variety, Allen'ın "teşhirinin adil olduğunu ve ödeştiklerini" söylemesinin sebebinin muhtemelen Anderson'ın Playboy'daki çıplak pozları olduğunu yazdı.
 


69 yaşındaki Allen ise CNN International'a yaptığı açıklamada iddiayı yalanladı:

Hayır, bu hiç yaşanmadı. Böyle bir şey asla yapmam.

Anderson, 1995'te müzisyen Tommy Lee'yle evlenmişti ve çiftin balayında kaydettikleri seks kaseti basına sızdırılmıştı.

Konu hakkında yıllar süren sessizliğini 15 Ocak'ta bozan Anderson, CBSe yaptığı açıklamada şöyle konuşmuştu:

Bunun çalıntı bir eşya olduğunu bilmelerini. Videonun iki çıplak aşıktan ibaret olduğunu. O kasetler birileri izlesin diye çekilmedi. Ben izlemedim bile!

Anderson'ın kitabı "Love, Pamela", 31 Ocak'ta piyasaya çıkacak. Oyuncunun Pamela Anderson: Bir Aşk Hikayesi adlı Netflix belgeseli de aynı gün yayımlanacak.

 

Independent Türkçe, CNN International, Variety

DAHA FAZLA HABER OKU