Spice Girls bir araya geldi, Victoria Beckham tek şarkı söylemeden servet kazandı

Beckham'ın modaevi zarar etmeye başlamıştı

Victoria Beckham'a Spice Girls yıllarında "Posh Spice" (Sosyetik Baharat) takma adı verilmişti (Reuters)

Eski Spice Girls üyesi ve modacı Victoria Beckham, müzik grubunun yeniden bir araya geldiği 2019'dan beri tek şarkı bile söylemeden 2 milyon sterlin (yaklaşık 46 milyon TL) kazandı.

48 yaşındaki ünlü ismin müzik şirketi Moody Productions'ın 2020'de 403 bin sterlin (yaklaşık 9 milyon TL), 2021'de 703 bin sterlin (yaklaşık 16 milyon TL) kazandığı ortaya çıktı.

1990'ların ünlü pop müzik grubu Spice Girls'ün 2019'da bir araya gelerek turneye çıkmasıysa, sahnelere dönmemesine rağmen Beckham'a 1 milyon sterlin (yaklaşık 23 milyon TL) kazandırdı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Beckham hâlâ grubun bir üyesi sayılıyor fakat para kazanması için sahneye çıkması gerekmiyor. Moody Productions, konserlerden elde edilen ciro, lisans anlaşmaları ve ticari satış gelirlerinden pay alma hakkına sahip.

İlk çıktıklarında şarkıları Birleşik Krallık müzik listelerinden düşmeyen Spice Girls, 1994'ten bu yana 100 milyondan fazla albüm satarak tüm zamanların en çok satış yapan kadın müzik grubu olmuştu.

2000'lerde dağılan grup, 2019'da Spice World Tour adlı dünya turnesiyle müziğe geri dönmüştü fakat artık moda kariyerine öncelik veren Victoria Beckham, arkadaşlarına katılmamıştı.

Öte yandan Beckham'ın moda evi, geçen yıl 6,3 milyon sterlin (yaklaşık 147 milyon TL) zarar etti.

Müzik kariyerine başladığında Victoria Adams adıyla tanınan ünlü isim, 1999'da futbolcu David Beckham'la evlendi ve onun soyadını aldı.

24 yıldır evli olan Beckham çiftinin 4 çocuğu var.

 

Independent Türkçe, Mirror, DailyStar

DAHA FAZLA HABER OKU