Magic Mike yıldızı Channing Tatum: Jennifer Lopez'den daha iyi striptiz yaparım

Beyaz perdenin erkek striptizci ikonu, Jennifer Lopez'e meydan okudu

Striptiz Kulübü'nün (Magic Mike) yıldızı Channing Tatum, ünlü şarkıcı Jennifer Lopez'den daha iyi striptiz yapabileceğini söyledi.

Yetenekli ve yakışıklı bir striptizci olan Magic Mike rolüyle tanınan Tatum, Vanity Fair'in YouTube kanalındaki programda yalan makinesine bağlandı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

42 yaşındaki oyuncuya Lopez'in fotoğrafı gösterildi ve "Bu kişiden daha iyi bir striptizci olduğunu düşünüyor musun?" diye soruldu.

53 yaşındaki Lopez, 2019'da vizyona giren Hustlers'da Wall Street müşterilerine şantaj yapmaya çalışan striptizcilerden birini oynamıştı.
 

Jennifer Lopez, Hustlers'daki rolüyle 2019'da Altın Küre'ye aday gösterilmişti (Legendary Entertainment / Gloria Sanchez Productions)
Jennifer Lopez, Hustlers'daki rolüyle 2019'da Altın Küre'ye aday gösterilmişti (Legendary Entertainment / Gloria Sanchez Productions)


Tatum bu soruya "Evet" diye cevap verdi. Bu sırada yalan makinesi, oyuncunun gerçekleri söylediğini onayladı.

Oyuncu, sözlerine şöyle devam etti:

Bence daha iyi bir striptizciyim. Jennifer Lopez'e meydan okuyorsam sonuna kadar giderdim. J. Lo'nun karşısındaysanız sonuna kadar gitmeniz lazım. Kazanır mıydım bilmiyorum, orası izleyici kitlesine bağlı.

Lopez'in Hustlers'daki karakteri striptiz kulübünde çalışarak çok zengin olan bir karakterdi. Buna da değinen Tatum, "Maalesef biz gecede 60 dolar kazanıyorduk. En iyi ihtimalle 100 dolar" dedi.

Tatum'ın Magic Mike karakterini ilk kez canlandırdığı Striptiz Kulübü, 2012'de vizyona girdi. Ardından 2015'te Striptiz Kulübü 2 (Magic Mike XXL) adıyla devam filmi çekildi.

Serinin son filmi Magic Mike: Son Dans (Magic Mike's Last Dance), ABD'de Şubat 2023'gösterime girecek. Filmin Türkiye'deki vizyon tarihi henüz belli değil.

 

Independent Türkçe, IndieWire, Vanity Fair

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU