Ümit Özdağ'dan Bahçeli'ye yanıt: Türkeş'in yazmış olduğu mektupta kimin ismini ajan olarak verdiğini bütün ülkücüler gayet iyi biliyor

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ "Söz istihbarat servislerinden açılmışken Türkeş’in hapishaneden yazmış olduğu el yazısı ile mektupta kimin ismini ajan olarak verdiğini de bütün ülkücüler gayet iyi biliyorlar. Hadi oradan sen de!" ifadelerini kullandı

Fotoğraf: AA

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “Adına zafer denilen yenilmiş ve casusların şebekesine dönmüş marjinal bir partinin ümitsiz vakası” sözlerine cevap verdi.

Özdağ şunları kaydetti:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bir açıklama yaparak, adına “Zafer Partisi denilen casus şebekesine dönmüş marjinal partinin ümitsiz vakası hepimiz katilin kim olduğunu biliyoruz açıklaması yapmış. Bu istihbarat fosiline bildiklerini sormak Türk savcılarının görevi” demiş.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bu seviyesiz açıklamaya vereceğimiz Zafer Partisi olarak tek cevap var; Sinan Ateş’in bir komplo ile uyuşturucu tüccarlarına, torbacılara öldürtülmesinden sonra bir başsağlığı mesajı dahi yayınlamayan, ailesine başınız sağ olsun demeyen, arkadaşlarına başınız sağ olsun Allah rahmet eylesin demeyen bir kişinin hezeyanlarına vereceğimi hiçbir cevap yoktur.

Zafer Partisi, Atatürk çizgisindeki Türk milliyetçilerinin partisidir. AKP gibi Türkiye’yi yıkıma sürükleyen bir partinin payandası değildir. Hiçbir zaman da olmayacaktır. Söz istihbarat servislerinden açılmışken rahmetli Türkeş’in hapishaneden yazmış olduğu el yazısı ile mektupta kimin ismini ajan olarak verdiğini de bütün ülkücüler gayet iyi biliyorlar. Hadi oradan sen de!    

 

 

 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU