Netflix'in yeni bir numarası Esrarengiz Canavar'ı izleyenler şaşırtıcı bir itirafta bulundu

Norveç yapımı canavar filmi izleyicileri ikiye böldü

Gard B. Eidsvold, "Esrarengiz Canavar"da Tobias rolünde (Netflix)

Netflix izleyicileri, dijital yayın platformunun yeni bir numaralı filmi Esrarengiz Canavar'a (Troll) verdikleri tepkileri paylaştı.

1 Aralık'ta gösterime giren Norveç yapımı canavar filmi, eski zamanlardan kalan bir trolün her yere saldırmasını durdurmak için bir araya gelen bir grup insanı anlatıyor.

Esrarengiz Canavar eleştirmenler tarafından iyi karşılandı ve film eleştirilerini bir araya getiren internet sitesi Rotten Tomatoes'ta yüzde 85 puan kazandı. Fakat film hakkında çok daha fazla zıt duygulara sahip olan seyirciler, izleyici skorunun yalnızca yüzde 50 olmasını sağladı.

Sosyal medya kullanıcıları filmle ilgili fikirlerini sunarken, yargılar olumlu ve olumsuz olarak ikiye bölündü.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bir izleyici, "Netflix'te Esrarengiz Canavar'ı izlemeyi yeni bitirdim ve dürüstçe söyleyebilirim ki hayatımın o bir saat 44 dakikasını asla geri alamayacağım" yorumunu paylaştı.

Bir diğeri, "Esrarengiz Canavar iyi bir filmdi. Halk hikayelerine meraklıysanız bu canavar filmini görmek isteyeceksiniz" yazdı.

Öte yandan belirli bir gözlem izleyiciler arasında yaygındı: Hayranlar trolle filmin insan karakterlerinden daha fazla empati kurduklarını fark edince şoke oldu.

Bir izleyici "Dün gece Esrarengiz Canavar'ı izledim ve keşke trol, filmdeki insanlardan daha fazlasını öldürseydi. Yüzde 100 onun tarafındayım" yazdı.

Bir başkası, "Dürüst olmak gerekirse... trol kesinlikle yanlış bir şey yapmadı. Hep birlikte onu uyandırdınız, ona saldırdınız, daha önce tüm ailesini öldürdünüz ve sonra onu yakarak öldürmeye çalıştınız. Açıkçası onun tarafındaydım" yorumunu yaptı.

Başka biri de "Netflix'te Esrarengiz Canavar filmini izliyorum ve üzgünüm ama bunda trolün tarafını tutuyorum... film boyunca düşman için üzülüyorum" yazdı.

Dördüncüsü, "Esrarengiz Canavar'ı izliyorum [ve] insanlar çöp... trol kimseyi rahatsız etmiyordu hahahah" iddiasında bulundu.

Bir başka kişi, "Dün gece Esrarengiz Canavar'ı izledim ve %100 trolün tarafındaydım" yazarken, bir hayran da insanların "ona alçaklık ettiğini" yazdı.

Esrarengiz Canavar şu anda Netflix'te izlenebilir.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Deniz Sutaş

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU