Jennifer Lopez: Ben Affleck'le ayrıldığımızda ölecek gibi hissetmiştim

"20 sene sonra mutlu sona erdik"

Jennifer Lopez ve Ben Affleck, milenyumun ilk ünlü çiftlerinden biriydi (Reuters)

Pop yıldızı Jennifer Lopez, Ben Affleck'le yıllar önceki ayrılıklarına dair konuştu. Apple Music 1'le yaptığı röportajda Affleck'ten ayrıldıktan sonra “öleceğini düşündüğünü” söyleyen Lopez, o dönem çok üzüldüğünü ifade etti:

20 yıl önce o düğünü iptal ettiğimizde hayatımın en büyük kalp kırıklığını yaşadım. Açıkçası öleceğimi sandım. Beni 18 yıl boyunca ne olduğunu anlayamadığım bir sarmalık içine gönderdi. 20 sene sonra mutlu sona erdik.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Lopez 2002'de çıkardığı ve kariyerinin dönüm noktalarından olan This Is Me… Then'in (Ben Buyum… O Zamanlar) 20. yılında duyurduğu yeni albümüne This Is Me… Now (Ben Buyum… Şimdi) adını verdi. This Is Me… Then, Lopez'in o dönemki sevgilisi Affleck'e adanmıştı.

53 yaşındaki yıldız yeni albümünün mesajının "Bu aşk var. Bu gerçek bir aşk" olduğunu söyledi:

Gerçek aşk vardır, bazı şeyler sonsuza kadar sürer ve bu gerçek. Bu mesajı dünyaya yaymak istiyorum. Bu çok fazla kırılganlık gerektiriyor.

2002'de nişanlanıp 2004'te ayrılan çift, 2021'de tekrar bir araya gelmişti. İkili, temmuzda Las Vegas'ta sadece çocuklarının katıldığı bir törenle evlenmişti.

Lopez, evlendikleri haberini "Aşk sabırlıdır, 20 yıl kadar sabırlı..." diyerek duyurmuştu. 49 yaşındaki Affleck'in eski eşi Jennifer Garner'dan üç çocuğu var. 52 yaşındaki Lopez ve eski eşi Marc Anthony'nin de 14 yaşında ikizleri bulunuyor.

 

Independent Türkçe, Page SixThe Hollywood Reporter

DAHA FAZLA HABER OKU