Galatasaray'ın Senegalli santraforu Mbaye Diagne: Ben çok eşliyim ve karım bunu biliyor

Geçtiğimiz sezon sarı kırmızılı takımda şampiyonluk yaşayan ve ligi gol kralı olarak tamamlayan Mbaye Diagne bu kez özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu

Mbaye Diagne / Fotoğraf: AA

Galatasaray'ın Senegalli golcüsü Mbaye Diagne, özel hayatıyla ilgili Fransa'da yayın yapan L'Observateur dergisine konuştu.

Senegalli golcü, İtalyan aktris Soumboulou Bathily ile evlilik sürecini anlattı. Evlendikten bir süre sonra boşanan 27 yaşındaki santrfor, şöyle konuştu: 

Onunla Çin'de oynarken evlendim. Senegal'e döndüğümüzde bunu kutlayacağımızın sözünü verdim. Soumboulou İtalyan ve bunu hak ediyordu. Başlangıçta aile üyeleri arasında sade bir tören yapmayı planlıyorduk ama daha sonrasında kız kardeşlerimin devreye girmesiyle iş büyüdü.

Eski eşini aldattığı iddialarını reddeden Diagne, çok eşli bir insan olduğu belirterek, şu ifadeleri kullandı:

Onu aldatmadım. Soumboulou ve ben tam olarak ne olduğunu biliyoruz. Şu anki eşimi Soumboulou'yla tanışmadan dört yıl önce de tanıyordum. Dolayısıyla o, kendisini neyin beklediğini biliyordu. Burada konuşamayacağım bazı meseleler var. Soumboulou, çok güzel bir insan ve harika bir kadın. Ama ben şu anda da ikinci bir kişiyle evlenme ihtimalimi dışlamıyorum. Ben çok eşliyim ve karım bunu biliyor. Düğünümüz İslami geleneklere göre gerçekleşti. Kendisi, Senegalli başka eşlerimin olacağını biliyor. Diğer yandan eski eşimden ya da başkasından beni beklemesini istemedim. Beni kısıtlamalarını istemiyorum.

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU