Jennifer Lopez, 20 yıl öncesine gönderme yapan yeni albümünü duyurdu

Tüm gönderilerini silen Lopez'in büyük bir duyuru planladığı konuşuluyordu

Jennifer Lopez son albümü A.K.A.'i 2014'te çıkarmıştı (Reuters)

Dünyaca ünlü pop yıldızı Jennifer Lopez, 8 yıl aradan sonra müzik piyasasına kariyeri ve özel hayatı için büyük anlam ifade eden bir albümle dönüyor.

Geçen günlerde sosyal medya hesaplarındaki tüm gönderileri silerek önemli bir duyuru yapacağının sinyallerini veren Lopez, büyük haberi cuma sabahı (25 Kasım) Instagram hesabından açıkladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Lopez, 2002'de çıkardığı ve kariyerinin dönüm noktalarından olan This Is Me… Then'in (Ben Buyum… O Zamanlar) 20. yılında duyurduğu yeni albümüne This Is Me… Now (Ben Buyum… Şimdi) adını verdi.

Ünlü yıldız, Instagram duyurusunu 2002 tarihli albüm kapağından şimdiki haline geçen bir videoyla yaptı.

This Is Me… Now, 2004'te ayrıldığı Affleck'le geçen yıl tekrar bir araya gelen ve eylülde evlenen Lopez'in özel hayatı için de büyük bir anlam taşıyor.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)


This Is Me… Then, Lopez'in o dönemki sevgilisi Ben Affleck'e adanmıştı. Klibinde Affleck'in oynadığı Jenny From The Block parçası Lopez'in en ünlü şarkılarından biri oldu.

Lopez'in Affleck için yazdığı Dear Ben (Sevgili Ben) parçası da 2002 tarihli albümde yer alıyordu. Parça listesini de paylaşan pop yıldızının Dear Ben pt. II (Sevgili Ben II. kısım) adlı yeni bir şarkı yazdığı görüldü.

Albümün kesin çıkış tarihini açıklamayan Lopez, paylaştığı videoyu "2023 müzikal deneyimi" ifadesiyle bitirerek gelecek yıl yayımlayacağının ipucunu verdi.

 

Independent Türkçe, People, Rolling Stone

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU