Ümit Özdağ'dan Erdoğan'a "Karkamış" yanıtı: 3 tane provokatördü, biri FETÖ'CÜ, ikisi AKP'li

Zafer Partisi lideri Özdağ, "Doğrusu bahsettiğin gemiciklerin ne kadar küçük olduğunu düşündüğümüzde sen 'particik' dediğine göre Zafer Partisi'nin seni nasıl ürküttüğünü görüyoruz" diye konuştu

Fotoğraf: AA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü nedeniyle yaptığı konuşmada Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın Karkamış ziyareti yaşanan arbedeyi hatırlattı.

Ümit Özdağ'ın roket saldırısına uğrayan Karkamış'a gitmesini eleştiren Erdoğan, "Particiklerden biri Karkamış'a geçmiş. Orada mültecilerle ilgili laf etmeye kalkınca 'Bugün bunun yeri değil. Burada siyaset yapmayın' deyip kovdular, o da bir dükkana sığındı. Daha dur, bunlar iyi günleriniz" diye konuştu.

Özdağ, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a verdiği yanıtı sosyal medya hesabından paylaştı.

Paylaşıma "Bak Recep Tayyip bey, sen doğru dürüst istihbarat alsaydın, 15 Temmuz darbesi olmazdı. Benim milli güvenlik konularında aldığım istihbarat, senin Karkamış ziyaretimizden aldığın istihbarattan daha iyi! Halk bizi protesto etmedi, 3 tane provokatördü. Biri FETÖCÜ, ikisi AKP'li" notunu düşen Özdağ şunları kaydetti:

Bu provokatör arkadaşlar bağırıp çağırınca biz bir yere kaçmadık senin dediğin gibi bir dükkana da sığınmadık o provokatörleri dinlemek üzerien davet üzerine gittik.

Erdoğan'ın "particik" ifadesine de tepki gösteren Özdağ, "Doğrusu bahsettiğin gemiciklerin en akdar küçük olduğunu düşündüğümüzde sen particik dediğine göre Zafer Partisi'nin seni nasıl ürküttüğünü görüyoruz" dedi.

 

 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU