DJ Khaled, Airbnb'de ayakkabı odasını kiralıyor

Konaklama, gecelik sadece 11 dolara mal olacak

DJ Khaled, Miami'deki evini Airbnb'de kiraya veriyor (Airbnb)

DJ Khaled, Airbnb üzerinden hayranlarını "spor ayakkabı krallığında" bir gece geçirmeye davet ediyor.

Ünlü rapçi, Nike'la Air Jordan 5 için yaptığı son işbirliğini, pahalı spor ayakkabı odasını yeniden yaratarak kutluyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

5-6 Aralık tarihleri arasında sadece iki gece boyunca hayranlara açık olacak oda, Khaled'in kendi ayakkabı numarasına gönderme olarak gecelik 11 dolar tutacak.

Konaklamaya ayakkabı odasına erişim, banyo ve yüzme havuzu bulunan bir açık hava dinlenme alanı da dahil.

Konuklar ayrıca vardıklarında Khaled'in el yazısıyla yazılmış bir notla ve prodüktörün restoranı The Licking Miami Gardens'tan gelen bir akşam yemeğiyle karşılanacak.

Spor ayakkabılarla dolu ahşap raflarla kaplı olan ayakkabı odasının içinde büyük bir çift kişilik yatak için de yer açılmış.

DJ Khaled, "Spor ayakkabılar hip hop kültürünün önemli bir parçası ve onları toplamak da tıpkı müzik yapmak gibi bir sanat" dedi.

Khaled, "Stüdyoda olduğu gibi ayakkabı dünyasına da aynı tutku ve enerjiyi getiriyoruz. Bu nedenle spor ayakkabı krallığımızı hayranlarımızla paylaşmaktan ve onlara kelimenin tam anlamıyla ayakkabılarımızın içinde yürüme şansı vermekten heyecan duyuyoruz" diye ekledi.
 

DJ Khaled'in Miami'deki evi
DJ Khaled'in Miami'deki evi (Airbnb)


Konaklamanın yanı sıra konuklara Khaled'in en yeni "We The Best" Air Jordan 5 ayakkabılarından da bir çift hediye edilecek.

Vaktinin çoğunu Miami'de geçiren Khaled, yakın zamanda Haute Living'e verdiği röportajda aile hayatı hakkında açıklamalarda bulunmuştu.

Khaled ve eşi Nicole Tuck'ın 6 yaşında Asahd ve iki yaşında Alaam olmak üzere iki oğlu var.
 

DJ Khaled'in "spor ayakkabı krallığı"
DJ Khaled'in "spor ayakkabı krallığı" (Airbnb)


Khaled, "Çocuklarım okuldan eve döndüğünde yanlarında olmak istiyorum. Kraliçemin çocuklarımı okul için giydirdiği yerde uyanmak istiyorum" demişti.

Bu hayata ve ailemin sevgisine sahip olduğum için çok şanslıyım, bu yüzden kendime bir söz verdim ve bu da ailemin her adımda yanımda olabileceği bir ortam yaratmaktı. Etrafımda durmaksızın olmasını istediğim sevgi bu.

Khaled'in "spor ayakkabı krallığı" için rezervasyonlar 29 Kasım'da doğu saatiyle 13.00'te açılacak. Konaklama için rezervasyon yaptırmak isteyenler buradan ilanı görebilirler.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: İpek Uyar

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU