Ölen annesinin dondurucusunda “mumyalanmış” bebek buldu

Adam Smith annesinin 40 yıl boyunca yiyeceklerle birlikte dondurucuda tuttuğu bebeği bir kutuda buldu

ABD’nin Missouri eyaleti St Louis şehrinde ölen annesinin evini temizleyen adam dondurucuda “mumyalanmış” bebek buldu.  

Bir kız bebeğe ait olduğu anlaşılan mumyayı bulan 37 yaşındaki Smith "şaşkın" ve "öfkeli" olduğunu ve varlığından hiç haberdar olmadığı bebeğin kız kardeşi olabileceğini belirtti.

Bebeğin mumyalanmış cesedi pembe bir battaniyeye sarılı ve karton bir kutu içinde bulundu. Smith annesi Barbara'nın hayatı boyunca onu dondurucuda yiyeceklerle birlikte tuttuğunu söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yerel televizyon KSDK'ya konuşan Smith “(Bebeğin) hala cildi, saçı ve her şeyi vardı. Mumyalanmıştı” dedi.

Smith'e göre kadın her zaman, kutuda düğün pastasından bir parça sakladığını savundu. Smith ayrıca, Barbara'nın kutu hakkında "asla konuşulmasını istemediğini" ve bunu bir sır olarak sakladığını kaydetti.

St Louis Post-Dispatch gazetesine konuşan Smith “Bunun sebebini şimdi anlıyorum" dedi.

Smit daha önce kutuya hiç bakmadığını ancak 21 Temmuz'da akciğer kanserinden kaybettiği 68 yaşındaki annesinin evindeki eşyaları düzenlerken merakına yenik düştüğünü belirtti.

Kutuyu dondurulmuş bir etli turtanın arkasından çıkardıktan sonra açan Smith, içinde bir ayak hissetti ve bebeğin başını gördü.

KSDK'ya konuşan Smith “Görünce çıldırdım. Onu kutuya geri koydum ve hemen polisi aradım” dedi.

 

adam2.jpg
Smith'in mumyalanmış bebeği bulduğu alan (KSDK)

 

İhbarı alan polisler pazar saat 01.00'den kısa bir süre önce eve geldi.

St Louis Büyükşehir Polis Departmanı'nın “şüpheli ölüm” olarak ele aldığı olay yapılacak otopsiden sonra aydınlatılacak.

Polise kendi DNA örneğini veren Smith, kafasında bebekle ilgili çeşitli sorular bulunduğunu ve annesinin onu neden bir sır olarak sakladığını merak ettiğini belirtti.

Smith “37 yaşındayım ve bu bebek 37 yıl boyunca benim dondurucumdaydı. (Annem) bana her zaman bu (kutuda) bir düğün pastası olduğunu söyledi. Ölüm döşeğindeyken bile, bana o kutuda ne olduğunu asla söylemedi. İşte bu da aklıma annemin bu bebeğe bir şeyler yapmış olabileceği ve başını belaya sokmaktan korktuğu için kimseye bir şey söylemek istemediği ihtimallerini getiriyor” dedi.

Smith “tüm yaşamı boyunca” yediği yiyeceklerin bulunduğu buzdolabında “dondurulmuş kız kardeşinin” olabileceği fikrinin de kendisini rahatsız ettiğini sözlerine ekledi.

St Louis'deki KTVI televizyon kanalına konuşan Smith “Kim kendi çocuğunu bu kadar uzun süre bir kutuda tutar? Aklımda bir sürü soru var. Bu çok anlamsız" diye konuştu.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/news/world/americas

Independent Türkçe için çeviren: Ayşe Yıldız 

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU