House of the Dragon yıldızı ayak fetişi sahnesiyle ilgili konuştu: "İğrenç, küçük düşürücü"

"Kafa kesmeler, penisleri kesilen insanlar, sansürsüz şiddet ve genelev sahneleri var ama ayaklarımı çıkarmam ve ona bakarak mastürbasyon yapması en şoke edici olanı. Komik, değil mi?"

Britanyalı oyuncu Olivia Cooke, 28 yaşında (HBO)

House of the Dragon yıldızı Olivia Cooke, dizinin 9. bölümünün sosyal medyada çokça konuşulan ayak sahnesiyle ilgili açıklama yaptı. ABD merkezli eğlence dergisi Variety’ye konuşan Cooke, sahneyi çekerken endişelendiğini söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Söz konusu sahnede Cooke'un hayat verdiği Alicent Hightower'n müttefiki olan Larys Strong (Matthew Needham), sağladığı istihbarat ve sadakati karşılığında Kraliçe’nin ayaklarına bakarak mastürbasyon yapıyor.

Alicent, bilgi alabilmek için ayaklarını göstermeye mecbur kalıyor.

Cooke, hem orijinal dizi Game of Thrones hem de House of the Dragon'n şiddet ve çıplaklıkla dolu olduğunu, dolayısıyla sahnenin bu kadar çok tepki almasına şaşırdığını ifade etti:

Kafa kesmeler, penisleri kesilen insanlar, sansürsüz şiddet ve genelev sahneleri var ama ayaklarımı çıkarmam ve ona bakarak mastürbasyon yapması en şoke edici olanı. Komik, değil mi?

"Ayaklarımın bazı sitelerde dolaşacağını biliyorum" diyen 28 yaşındaki aktris, sözlerini şöyle sürdürdü:

İzleyicilerin hangi sahnelere en büyük tepkiyi vereceğini tahmin edememeniz çok tuhaf. Ne yazık ki en büyük tepkiyi alan bu oldu.

Cooke, karakterinin ayağını göstermek zorunda kalması hakkındaysa şu yorumu yaptı:

İğrenç. Küçük düşürücü. Bu bir saldırı. Gerçekten başka herhangi bir seçeneği kalmadı. Etrafı psikopatlar ve katillerle sarılmış. Gidebileceği başka hiç kimse yok.

9. bölümün yönetmeni Clare Kilner, ayak fetişi sahnesinin yönetici yapımcı Sarah Hess’in fikri olduğunu geçen hafta söylemişti.

 

Independent Türkçe, Variety, Insider

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU