Mikrofonun açık olduğunu fark etmeyen Biden küfürlü konuştu

ABD Başkanı, daha önce de bir muhabire küfretmişti

Biden ve Murphy'nin konuşması hem kameralara hem de mikrofona yakalandı (AP)

ABD Başkanı Joe Biden, mikrofonunun açık kaldığını fark etmeden küfürlü şekilde konuştu.

Biden, Ian Kasırgası’yla sarsılan Florida eyaletinin Fort Myers bölgesine çarşamba günü ziyaret düzenledi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

79 yaşındaki ABD Başkanı, basın çalışanlarının sorularını yanıtladıktan sonra, Fort Myers Belediye Başkanı Ray Murphy’le konuşmaya başladı.

Biden, belediye başkanına "Sen de benim gibi yetiştirildin" derken, Murphy de "Evet, evet öyle yetiştirildim" diye yanıt verdi. 

ABD Başkanı hemen ardından "Kimse bir Biden’la t***k geçemez" deyince de belediye başkanı "Gerçekten öyle" diyerek Biden’a katıldığını söyledi.

Öte yandan Beyaz Saray, ülkenin tanınmış tabloid gazetelerinden New York Post’un yorum talebine yanıt vermedi. 

Muhabire de küfür etmişti

Biden ocakta yapılan toplantıda, kendisine enflasyon hakkında soru soran Fox News Muhabiri Peter Doocy'e de mikrofonu açıkken küfür ederek, "Ne gerizekalı bir o****u çocuğu" demişti.

ABD Başkanı, Fort Myers’taki konuşmasında federal personelin kasırga kurbanlarına her türlü yardımı ulaştırmak için elinden geleni yaptığını söyledi. 
 


Demokrat Biden, son dönemde siyasi bir çekişme içinde olduğu Cumhuriyetçi Florida Valisi Ron DeSantis’le de görüştü ve "DeSantis burada çok iyi bir iş çıkardı" dedi.

ABD'nin güney kıyılarını 28 Eylül'de vuran Ian Kasırgası, daha sonra Georgia, Kuzey Carolina ve Virginia eyaletlerini etkisi altına alan bir tropik yağmur fırtınasına dönüştü.

Florida'da ardında büyük yıkım bırakan kasırgada hayatını kaybedenlerin sayısının 94'e yükseldiği, 4 kişinin de Kuzey Carolina'da yaşamını yitirdiği bildirildi.

Arama kurtarma çalışmaları devam ederken, ölü sayısının artabileceğinden endişe ediliyor.



Independent Türkçe, New York Post, AA

DAHA FAZLA HABER OKU