Marvel hayranları Robert Downey Jr. geri dönecek diye umutlandı

Hayranlar, stüdyonun elinde büyük bir koz bulundurduğuna ikna olmuş durumda

(Marvel Studios)

Marvel takipçileri, bir Marvel Sinematik Evreni (MSE) dizisinin neden filme dönüştürüldüğünü anlamaya çalışıyor.

2020'de duyurulan Armor Wars'un, dizi olmak yerine uzun metrajlı bir film olarak geliştirileceği, yani sinemada izleneceği yakın zamanda ortaya çıkmıştı.

The Direct'in vurguladığı gibi, bir Marvel kaynağına göre bu karar "hikayenin doğru şekilde anlatılmasını" sağlamak için önerildi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Hayranlar, Marvel'ın Don Cheadle'ın başrolünde olduğu bu projeyi film statüsüne yükseltmek için elinde büyük bir koz olması gerektiğini biliyor, özellikle de vizyona sokacağı birçok devam filmi, Fantastik Dörtlü (Fantastic Four) ve X-Men'le önlerinde patlamaya hazır bir liste olduğunu düşünürsek.

Bazılarının vardığı sonuç, filmin Marvel'ın en büyük yıldızının geri dönüşünü içerebileceği: Robert Downey Jr..

Downey Jr., 2008'de tek başına oynadığı ilk Demir Adam'dan (Iron Man) 2019'daki Avengers: Endgame'de karakterinin ölümüne kadar Demir Adam karakterini canlandırmıştı.

Bununla birlikte, fiziksel bir geri dönüşün aksine, hayranlar karakterin Paul Bettany'nin Vision öncesi rolü JARVIS'e benzer tarzda yapay zeka olarak geri dönebileceği teorisini öne sürüyor.

Armor Wars haberleriyle ilgili bazı teorileri aşağıda bulabilirsiniz.
 

 

 


Downey Jr.'ın katılımı başka bir Marvel TV dizisi olması planlanmış şeyi kesinlikle film statüsüne yükseltecek ve projeye gişede biraz seyirci çekme gücü kazandıracaktır.

Downey Jr.'ın gelecekteki bir Marvel projesine yapay zeka olarak muhtemel geri dönüşüne, oyuncunun Demir Adam'ın miğferi aracılığıyla erişilebilen bir hologram veda mesajı çektiğinin ortaya çıkmasıyla göz kırpıldığı düşünülüyor.

James Rhodes karakterinin Demir Adam'ın en iyi arkadaşı olduğu düşünülürse de karakter geri dönecekse bunun Cheadle'ın başrol olduğu br filmde olması muhtemel.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU