Süperstar müzisyenlerin konserlerinde talep ettikleri en saçma 20 şey

Özel kokulu mumlardan organik bal yasağına işte süperstarların kulis istekleri

Adele'in kulis istekleri arasında iki şişe organik olmayan bal bulunuyor (Reuters) 

Ashley Lutz & Kirsten Acuna & John Lynch

Dünyaca ünlü Hollandalı gitar virtüözü Eddie Van Halen tüm kahverengi M&M marka fındıklı drajelerin grubunun şeker kavanozundan çıkarılmasını istedi. Konu müzisyenlerin kulis isteklerine gelince, bu istek aslında buz dağının sadece görünen kısmı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

The Smoking Gun ve Defamer gibi siteler, dünyaca ünlü süperstar müzisyenlerin basına sızan kulis isteklerinin bulunduğu çeşitli belgeleri paylaştı.

Bir ünlünün performansını sergilemesi için gösteri merkezinin yerine getirmesi gereken şartları kulis istekleri belirler. Süperstar müzisyenlerin, aralarında çok tuhaf isteklerin de bulunduğu en saçma 20 talebini sizler için derledik.

Bazı taleplerin divalara has olabileceğini biliyoruz; örneğin Kanye West’in pek çok kez berber koltuğu ile Kola ve Hennessy bulunan içecek makinesi istemesi gibi. Ancak bir rap yıldızının Lunchables adlı atıştırmalıklardan istemesi epey şaşırtıcı.

Özel kokulu mumlardan organik bal yasağına işte süperstarların kulis istekleri:

 

 

Diğer yandan, geçen haftalarda Galli pop-punk grubu Neck Deep ile pop-punk grubu Blink-182 arasında sahneye çıkması planlanan Lil Wayne, üçüncü parçasının ortasında müziğin durdurulmasını isteyerek kalabalığa hitap etmişti.

"Eğer merak ediyorsanız insanların bilmesini istiyorum" diye söze başlayan Wayne "kusura bakmayın ama bu kadar küçük bir kalabalığın önünde sahne almak pek tarzım değil, bu turneyi daha ne kadar sürdürebileceğimden de emin değilim. Yine de en azından beni turneye dahil ettikleri için Blink-182'ye biraz tezahürat yapın. Bu benim son gecem olabilir” diye eklemişti.

Söylentiye göre bir şarkı daha çaldıktan sonra “hepiniz kafayı yemişsiniz, buradan gidiyorum” diyerek grubunu ve izleyicisini kafası karışık bir şekilde bırakarak sahneyi terk etmişti.

Wayne hayranlarına turneyi bırakmayacağına dair güvence vererek “Dün çok çılgıncaydı! Ama bütün hayranlarımın bilmesini istiyorum ki bu turneyi bırakmayacağım! Blink-182 biraderlerimle çok eğleniyorum. Bangor, ME (ABD'nin Maine eyaletinde bir şehir), yarın görüşürüz!" diye tweet atmıştı.

Business Insider'dan da yararlanılmıştır

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/music

Independent Türkçe için çeviren: İrem Oral

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU