Eski sevgilisinin Khloé Kardashian'da yarattığı duygusal travma, beyin tomografisinde görüntülendi

Kardashian'ı defalarca aldatan ünlü basketbolcu Tristan Thompson'ın başkasını hamile bıraktığı da ortaya çıkmıştı

38 yaşındaki Khloé Kardashian, reality programlarının son bölümünde beyin tomografisi çektirdi (Hulu)

Eski sevgilisi NBA oyuncusu Tristan Thompson'ın kendisini defalarca aldattığı ve başka bir kadından çocuğu olduğu ortaya çıkan Khloé Kardashian, bu olayların beyninde duygusal travma yarattığını öğrendi.

Geçen yıl Khloé, bir taşıyıcı anneye embriyo transferi yaptıktan kısa süre sonra Tristan'ın babalık testi sonucunu öğrenmişti.

2016'dan beri çalkantılı bir birliktelikleri olan Khloé-Tristan çiftinin ikinci çocuğu, ağustosta ikilinin artık ebeveynlik meseleleri dışında iletişim kurmadığı bir ilişki dinamiğinin ortasında dünyaya gelmişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

The Kardashians'ın bu hafta yayımlanan son bölümünde Kendall Jenner, ablası Khloé'yi beyin fonksiyonlarını kontrol ettirmesi için doktora gitmeye ikna etti.

Dr. Daniel Amen, tomografi sonucuna bakarak Khloé'nin beyninde "yakın zamanlı bir duygusal travma" gördüğünü söyledi.

Khloé'nin 16 yaşında geçirdiği bir kazada başına aldığı darbenin yarattığı fiziksel etkinin dışında duygusal travmaların da gözlemlenebildiğini söyleyen Dr. Amen, tomografi sonucunu reality show yıldızına şöyle açıkladı:

Endişelisin, çok kaygılanabiliyorsun ve travma yaşamışsın. Şuradaki elmas şeklini görüyor musun? Bu genelde duygusal travmayı işaret eder.

Khloé, "Eski sevgilim beni hamileyken defalarca aldatmıştı. Sonra da biz birlikteyken başkasını hamile bıraktığını öğrendim. Epey travmatikti" diyerek doktorun söylediklerine hak verdi.
 

Dr. Amen, Khloé'nin beyninde travma ve anksiyete gözlemlediğini söyledi (Hulu)
Dr. Amen, Khloé'nin beyninde travma ve anksiyete gözlemlediğini söyledi (Hulu)


The Kardashians'ın yeni sezonu, ailenin geçen yıl başından geçenleri ekranlara taşıyor.

Sezonun ilk bölümünde Khloé, taşıyıcı anne aracılığıyla ikinci kez çocuk sahibi olacağını henüz yeni öğrenmişti ve Tristan'ın skandallarının ardından bu süreçte neler hissettiğinden bahsetmişti.

 

Independent Türkçe, Mirror, DailyMail

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU