Akit yazarı: Bu bakanlar kimin?

“Ana olmayandan aile bakanı. AK Parti’de bu bakanlar olmamalı”

Fotoğraf: AA

Akit gazetesi yazarlarından Yaşar Değirmenci, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık’a “nefret söylemi” açıklaması dolayısıyla tepki gösterdi. Değirmenci, Bakan Yanık’ı “anne olmaması” üzerinden eleştirirken “AK Parti’de bu bakanlar olmamalı” dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Akit yazarının bugünkü köşesinin bir kısmı şöyle:

Televizyonlar, cinayet, tecavüz, şiddet haberlerinden geçilmiyor. Zihin işgali, internet magazin, porno işgaliyle de yaşanan esaret! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı; çocuklarını, ülkelerini, geleceklerini, insanlığı savunan aileleri yalnız bırakmıştır. Üstelik Bakanlığın görevi; çocuklarımızı, kadınları ve aileyi korumaktır. LGBT’lilere sahip çıkarak onlara yapılan protestoları ‘nefret söylemi kabul edilemez’ diyenden aile bakanı olur mu? ‘Otoriteler cinsiyet konusunun biyolojik bir patoloji değil, psikolojik olduğuna dikkat çeker. 3 yaşına kadar cinsel kimlik belli olmaya başlar, 5 yaşında kesinleşir.’ Bu bilgisizlikleri söylemek de cehaletinin ispatı! İslâm’a ve fıtrata aykırı cümle. Cinsiyet biyolojiktir. Cinsel kimlik de yaradılıştan ve doğuştan gelir. Cinsiyet farklılığı daha ana karnında başlar.

Ana olmayandan aile bakanı! Kadının kadın, erkeğin erkek, çocuğun çocuk, ailenin aile olarak sürdüğü yaşama tarzı, ‘nefret söylemi’ değil, insanın varoluş hakkıdır. Cinsiyetin biyolojik ve doğal olduğunu kabul etmeden, sadece ‘psikoloji’dir demek fıtratı, yaradılışı bilmemek veya inkârdır. Ak Parti gibi ümmetin, insanlığın ümidi mazlumların umudu olmuş, AK Parti’de bu bakanlar olmamalı. Türkiye Cumhuriyeti Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı’nın hali bu! Sırada kültürü öğretmemiz gereken bir milletin hayat tarzı olan İslâm’ı kültürümüzde yokmuş gibi hareket eden kültür ve turizm bakanı ile dini hassasiyetlerimizi önemsemeyen, spor adı altında kızlarımızda edep ve hayâ bırakmayıp adeta podyumda vücudunu seyrettirir hale getiren, erkek çalıştırıcılara teslim edenler var. 

 

Akit

DAHA FAZLA HABER OKU