UEFA "sezonun golü" adaylarını belirledi

UEFA, 2018-19 sezonunun en iyi golü için adaylarını belirledi. Listede Arjantinli yıldız futbolcu Lionel Messi, Portekizli Cristiano Ronaldo'nun yanı sıra Slavia Prag'ın kadın futbol takımında forma giyen Katerina Svitkova'da adaylar arasında

Fotoğraf: AA

UEFA'dan yapılan açıklamaya göre, aralarında eski teknik direktör ve oyuncuların bulunduğu organizasyonun teknik gözlemcileri tarafından yapılan değerlendirmeyle, 2018-19 sezonunun en iyi golü için adaylar seçildi. 

"https://www.uefa.com/goal-of-the-season/" adlı internet sitesinde videolarıyla yer alan aday 10 golden en çok oy alan, 2018-19 sezonunun en iyi golü seçilecek. Oylamalar, 9 Ağustos'a kadar devam edecek.

Sezonun en iyi golünü atan adaylar arasında Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo'nun yanı sıra Danilo Pereira, David Faupala, Enzo Millot, Nani, Pedro Rodriguez, Ivan Rakitic, Ismaila Sarr ve Katerina Svitkova yer alıyor.

Geçtiğimiz yıl Cristiano Ronaldo, Şampiyonlar Ligi'nde Juventus'a attığı gol ile "UEFA 2017/18 Yılın Golü" ödülünün sahibi olmuştu.

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU