"Behzat Ç. : Bir Ankara Polisiyesi”nin jeneriği yayınlandı

Dizi, yarın yayınlanmaya başlayacak

BluTV’nin özel yapımı olarak, 6 yıl aradan sonra kaldığı yerden devam edecek olan ‘Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi’ dizisinin yeni sezonu için 1 gün kaldı. Son olarak tanıtım fragmanı çıkan dizinin bu sefer de jenerik videosu yayınlandı.  

Senaryosunu Ercan Mehmet Erdem'in üstlendiği 'Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi' yeni bölümleriyle 25 Temmuz’dan itibaren BluTV’de yayınlanacak. 

Öte yandan bugün dizinin galasında başrol Erdal Beşikçioğlu, seyircilerin uzun bir aradan sonra hikayede tekrar aradıklarını bulabileceklerine işaret ederek, "Yönetmek bir işin hangi açıdan, nasıl çekileceğini göstermek değil. Yönetmen demek bir durumu yönetmen demek. Serdar Ağabey bu dizide zor olan durumu çok iyi idare etti ve ortaya da hepimizin özlemle beklediği bir iş çıktı. Seyirci de bırakmadı işi" dedi.

Beşikçioğlu, diziye 6 yıl boyunca özlem duyduklarını dile getirerek, "Oynamayı, oynarken üretmeyi çok özlemişiz. Ustalıkları çok özlemişiz. Her bir oyuncu birbirine bu özlemle baktığı zaman ortaya çok enteresan bir iş çıkmış. Usta bu zor durumu çok iyi idare etmiş" değerlendirmesinde bulundu.

Senarist Ercan Mehmet Erdem, geçen sezonlarda olduğu gibi bu sezon da hikayenin benzerlikler taşıdığını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Dizinin uzun süredir devam etmesini düşünüyorduk ama bir adım gerekiyordu. Bu adım gelince insan motive oluyor. Motivasyon da çok kısa bir süre önce başladı. Bir sene bile önce geçmişi yoktur bu sezonun. Başladık çok heyecanlı ve keyifli oldu hem yazım süreci hem çekim süreci. 9 bölüm gözümüz açıp kapayıncaya kadar bitti."

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU