Mads Mikkelsen: Johnny Depp, Fantastik Canavarlar'a dönebilir

Mikkelsen, Depp'in yerini doldurmanın "göz korkutucu olduğunu" da söyledi

Mads Mikkelsen, Hannibal ve Körkütük'te de yer almıştı (AFP)

Ünlü oyuncu Mads Mikkelsen, Johnny Depp'in Fantastik Canavarlar serisine yeniden katılabileceğini söyledi.

Mikkelsen, pazartesi günü Saraybosna Film Festivali'nde yaptığı açıklamada, "Durumlar artık değişti. Depp davayı kazandı. Dönecek mi göreceğiz. Dönebilir" dedi.

Fantastik Canavarlar serisinde Gellert Grindelwald karakterini canlandıran Depp, eski eşi Amber Heard'ün kendisine şiddet uyguladığı iddialarıyla gündeme gelmişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bunun üzerine yapımcı Warner Bros, 2020'de serinin üçüncü yapımı Fantastik Canavarlar: Dumbledore'un Sırları'nın çekimleri başlamadan haftalar önce Depp'ten rolü bırakmasını istemişti. Daha sonra Depp'in yerine Mikkelsen gelmişti.

56 yaşındaki Danimarkalı oyuncu, açıklamasında Depp'in yerine rolü üstlenmenin kendisi için "çok göz korkutucu" bir deneyim olduğunu söyledi.

Mikkelsen, "Depp'in büyük hayranıyım. Bence müthiş bir aktör. Çok iyi bir iş çıkardı. Fakat bunu taklit edemezdim. Bu rol ondan çok fazla şey taşıyor. Yaratıcılık bakımından bir intihar olurdu. Biz de bana ait olacak bir şey yarattık ve benimle Depp arasında bir köprü kurduk. Evet, epey göz korkutucuydu" dedi.

Fantastik Canavarlar: Dumbledore'un Sırları, 8 Nisan'da izleyicilerle buluşmuştu.

59 yaşındaki ABD'li aktör, Heard'ün kendisine yönelttiği şiddet ve suiistimal iddialarıyla ilgili 11 Nisan'da açtığı karalama davasını 1 Haziran'da kazanmıştı.

Depp, dava nedeniyle Karayip Korsanları serisinin kadrosundan da çıkarılmış fakat oyuncunun dönebileceği iddia edilmişti.

ABD'li aktör, 25 yıl sonra ilk uzun metrajını çekmeye de hazırlanıyor. Modi, İtalyan ressam ve heykeltıraş Amedeo Modigliani'nin hayatını anlatacak.



Independent Türkçe, Guardian, Deadline

DAHA FAZLA HABER OKU