Tarım Kredi Kooperatifleri: Vatandaş sepetini ucuza dolduracak

"Zarar etmeyeceğiz ama kâr da etmeyeceğiz"

Fotoğraf: AA

 Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın, "Vatandaş sepetini daha ucuza dolduracak" açıklamasında bulundu. Aydın, yapılacak indirimler sonrası olası zarar etme durumu için "Zarar etmeyeceğiz ama kâr da etmeyeceğiz" dedi.

Sabah yazarı Dilek Güngör, bugünkü köşe yazısında Tarım Kredi Marketleri’nde gerçekleşmesi bazı ürünlerde gerçekleşmesi beklenen indirimler hakkında yazdı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Hüseyin Aydın’ın ifadelerine de yer veren Güngör’ün yazısının bir kısmı şöyle:

Tarım Kredi Kooperatif marketlerinde 30'un üzerinde temel tüketim ürününde indirim başladı. 1.400 markette etiketler değiştirildi. Hafta başına kadar bütün ürünlerde indirimler devreye girmiş olacak. Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın, "Vatandaş sepetini daha ucuza dolduracak" dedi. Bazı ürünlerde çok ciddi indirim yaptıklarını belirten Aydın, özellikle tedariki daha rahat sağlanan ürünlerde daha yüksek oranlar uyguladıklarını söyledi.

Yazıya göre Aydın, "Zarar etmeyeceğiz ama kâr da etmeyeceğiz. Burada finansal bir yapı kurduk. Aracıyı ortadan kaldırıp, üreticinin daha da fazla kazanacağı bir sistem inşa ediyoruz. Hem üreticiyi destekliyoruz hem vatandaşı ucuz gıdayla buluşturmaya çalışıyoruz. Diğer marketler tedarikçilerine 120 güne kadar ödeme yapıyor. Biz bunu 60 güne indirdik. Üreticiye nefes aldırıyoruz, burada finansal maliyet yaratmayarak oradaki avantajı vatandaşın lehine kullanıyoruz" diye konuştu.

 

Sabah, Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU