Erkek arkadaşını öldüren OnlyFans modelinin eski saldırı görüntüleri ortaya çıktı

Savcılar Courtney Clenney'in Christian Obumseli'yle ilişkisi sırasında şiddet geçmişi olduğunu söyledi

OnlyFans modeli, iddiaya göre erkek arkadaşını bıçaklayarak öldürdükten sadece iki ay önce Miami'deki evlerinin bulunduğu apartmanda erkek arkadaşına saldırırken kameralara yakalandı.

Courtney Clenney'in Christian Obumseli'ye asansörde saldırdığını gösteren görüntüler, 26 yaşındaki Clenney'in Hawaii'de tutuklanıp kendisine cinayetten dava açılmasından bir gün sonra savcılar tarafından yayımlandı.

Şüpheli, iki milyondan fazla takipçisinin bulunduğu sosyal medya platformlarında Courtney Tailor olarak tanınıyor.

Miami Eyalet Savcısı Kathie Fernandez Rundle, 21 Şubat tarihli görüntülerle ilgili "Sanık, Christian'a agresif şekilde saldırıyordu" dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Savcılar, çiftin iki yıllık ilişkisinin "son derece fırtınalı ve kavgalı" olduğunu, bu durumun şüphelinin 3 Nisan'da mutfak bıçağıyla erkek arkadaşını göğsünden bıçaklamasıyla sonuçlandığını söyledi.

Tutuklamanın ardından Miami Herald'a konuşan savunma avukatı Frank Prieto, "Özellikle de soruşturmada işbirliği yaptığımız ve hakkında dava açılması halinde gönüllü teslim olmayı teklif ettiğimiz için tamamen şoke olmuş durumdayım" dedi.

Clenney, avukatının onun bir rehabilitasyon merkezinde madde bağımlılığı ve travma sonrası stres bozukluğu tedavisi gördüğünü söylediği Hawaii'de tutuklandı.

ABD Kolluk Kuvveti Hizmeti tarafından gözaltına alınan Clenney, yargılanmak üzere Florida'ya iade edilmeyi beklerken tutuklu kalacak.

Clenney'in avukatları, bıçaklamanın nefsi müdafaa amacıyla yapıldığını iddia etmişti ancak Rundle, kanıtların ölümcül olayda saldıran tarafın erkek arkadaş olduğu yönündeki iddiaları çürüttüğünü söyledi.
 

Courtney Clenney
(Hawaii Polisi)


Clenney, bıçağı kurbana 3 metre uzaklıktan fırlattığını iddia etmişti fakat adli tabip, Obumseli'nin ölümüne neden olan bıçak yarasının bu şekilde oluşamayacağını belirtti.

Dedektifler, bıçaklama olayının Clenney'in annesi Deborah Clenney ile telefonda konuştuğu sırada, saat 16.43 ile 16.56 arasında gerçekleştiğini belirtti.

Tutuklama beyannamesinde, aynı zaman diliminde komşuların bina personelini arayarak bir aile içi kavga ihbarında bulundukları belirtildi.

Şüpheli daha sonra 911'i aradı ve savcılar Obumseli'nin ölmek üzere olduğunu söylediğinin telefon görüşmesinde duyulduğunu ifade etti.

Beyannameye göre, "Sanık Clenney'nin 'Üzgünüm bebeğim' dediği de duyuluyor".

Polis, saldırıdan sonra annesinin Clenney'e mesaj attığını ve "avukatı olmadan dedektiflere bir şey söylememesini" yazdığını iddia etti.

Yetkililer, çiftin iki yıldan daha kısa süredir birlikte olduklarını ve Clenney'in Temmuz 2021'de Las Vegas'taki bir otelde aile içi şiddet nedeniyle gözaltına alındığını söyledi.

Teksas eyaletinin Austin kentinde de polisin birçok kez evlerine çağrıldığı bildirildi.

The Herald'a göre, birkaç aydır Florida eyaletinin Edgewater kentindeki One Paraiso binasında yaşıyorlardı ve birkaç aile içi kavga şikayeti alan yöneticiler, onları tahliye etmek için harekete geçmişti.

Miami polisi, 1 Nisan'da bir aile içi kavga ihbarı üzerine evlerine çağrılmıştı. İki gün sonra şüpheli 911'i arayarak kurbanın bıçaklandığını bildirdi.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/news/world

Independent Türkçe için çeviren: İpek Uyar

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU