Kim Kardashian'dan ayrılan Pete Davidson, imalı bir tişörtle görüntülendi

Çift 9 aydır birlikteydi

28 yaşındaki Pete Davidson ve 41 yaşındaki Kim Kardashian, 2022 Met Gala'ya birlikte katılmıştı (AP)

Pete Davidson, kız arkadaşı Kim Kardashian'dan ayrıldığına dair haberlerin yayılması üzerine Cumartesi günü (6 Ağustos) anlamlı kıyafet seçimiyle öne çıktı.

Şu sıralar Avustralya'da Wizards! adındaki yeni filminin çekimlerini sürdüren komedyen ve aktör, üzerinde "Ne var... Kendimi b*k gibi hissediyorum!" mesajının yer aldığı baskılı bir tişört giyerken görüntülendi.

Hayranları bu hafta başında Davidson ve Kardashian'ın sadece dokuz ay süren ilişkilerinin ardından ayrılık haberiyle şoke oldular.

ABD basınında yer alan haberlere göre çift, "bir ilişkiyi sürdürmeyi gerçekten zorlaştıran" uzak mesafedeki iş anlaşmaları ve zorlu programları nedeniyle ayrıldı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

E! News'in haberine göre, ikili arkadaş kalmaya devam ediyor ve "birbirlerine çok fazla sevgi ve saygı duyuyor".

Page Six'e göre Kardashian ve Davidson’ın arasındaki yaş farkı da "şu anda birbirlerinden çok farklı yerlerde" oldukları için bunda rol oynadı.

İsmi açıklanmayan bir kaynak, Davidson'ın "tamamen spontane ve fevri" olduğunu, Kardashian'ın ise çocuklarına odaklandığını söyledi.

Şubat 2021'de eski kocası Kanye West'e boşanma davası açan Kardashian, Davidson'la ilk kez geçen ekimde Saturday Night Live'da sunuculuk yaptıktan ve ekranların önünde öptüştükten kısa bir süre sonra görüntülenmişti.

Davidson daha sonra şubatta People (The TV Show!)'la yaptığı bir röportajda ilişkiyi doğrularken şöhretin günlük rutinini etkilemediğini söylemişti:

"Instagram'ım, Twitter'ım ya da bunun gibi başka bir şeyim yok. Bu yüzden günlük hayatımın çoğu arabalara binip sete gitmekten ibaret.

"Ya da izinliysem ya arkadaşlarımla vakit geçiririm ya da kız arkadaşımla evde takılırım. O yüzden pek bir şey yapmıyorum" diyerek Kardashian'a atıfta bulunmuştu.
 


SKIMS'in patronu ayrıca The Kardashians'da da ilişkileri hakkında konuşmuştu ve Davidson'ı "iyi, iyi birisi" olarak tanımlamıştı:

Çok iyi bir kalbi var ve her zaman küçük şeyleri düşünüyor.

 

* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: İpek Uyar

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU