Tom Cruise kır yürüyüşünü bozduğu çiftten özür diledikten sonra "görüşürüz" diyerek uçurumdan atladı

Şaşırtıcı olay Görevimiz Tehlike: Ölümcül Hesaplaşma'nın setinde meydana geldi

Şu anda 7. filmi çekilen Görevimiz Tehlike serisinin 8. filmi de 2024'te vizyona girecek (Paramount Pictures)

Tom Cruise, sıradaki filmi Görevimiz Tehlike: Ölümcül Hesaplaşma'nın (Mission: Impossible - Dead Reckoning) tehlikeli bir sahnesinin çekimi sırasında yamaçtan paraşütle atlayarak Britanyalı bir çifti şaşkına çevirdi.

Jason ve Sarah Haygarth çifti, aniden üzerlerinde helikopterlerin uçuştuğunu duyduklarında köpekleri Edward'la birlikte Birleşik Krallık'taki (BK) Göller Bölgesi'nde (Lake District) her zamanki yürüyüşlerini yapıyordu. Çift, Extra'ya verdiği röportajda, helikopterin bir vadiye gelip insanları tepenin üstüne indirdiğini gördükleri sırada tepeye çıktıklarından bahsetti.

Jason, "Burada bir yanlışlık var sanki falan dedik" diye anlattı:

 Zirveye geldiğimizde, herhalde prodüksiyon ekibinin bir üyesi tarafından durdurulduk ve bize 'Geçemezsiniz. Tepeye helikopter indireceğiz' dedi.

Helikopterin inmesinin ardından çiftin yürüyüşüne devam etmesine izin verildi. Sarah, köşeyi döndüklerinde "kendini yamaç paraşütüne bağlayan" bir adam fark ettiklerini ve bunun Tom Cruise'un ta kendisi olduğunu söyledi.

Sarah "O olduğunu hemen anladım" dedi:

Oraya vardığımızda insanlar Görevimiz Tehlike'nin çekildiğini konuşuyordu ama ben dublör bekliyordum.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

60 yaşındaki Cruise, paraşütüyle uçmadan önce çiftle sohbet etti. Jason, Cruise'un onlara "Üzgünüm arkadaşlar, bu tantanayla yürüyüşünüzü mahvettiğimizi biliyorum" dediğini belirtti. Sarah ise "Sonra da 'Köpeğinizi sevdim’ dedi" diye ekledi.

Jason, "'Ne yapıyorsun?' diye sorduk. O da 'Atlayacağım' dedi" diye anlattı:

'Ne yapacağım dedin?' falan diye sordum. 'Atlayacağım' diye yanıt verdi.

Çift daha sonra Cruise'u uçurumun kenarına doğru koşarken ve vadiye atlarken görüntüledi. The Sun, aksiyon filmi yıldızının bir sonraki Görevimiz Tehlike'deki bu tehlikeli sahnenin çektiği anın görüntülerini paylaştı.

Jason "Atlamadan hemen önce 'Görüşürüz! Umarım bu iyi gider' dedi" diye ekledi:

 Biz de 'İyi şanslar Tom' dedik.

The Top Gun: Maverick'in yıldızı, tehlikeli sahnelerini dublörsüz çekmesiyle ünlü. Haberlere göre Cruise, Görevimiz Tehlike 7'de Norveç'te motosikletle uçurumdan vadiye atladığı tehlikeli bir sahneyi mükemmelleştirmek için bir yıl boyunca eğitim almış. Görevimiz Tehlike: Ölümcül Hesaplaşma, 14 Temmuz 2023'te sinemalarda gösterime girecek.

 

* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU