Dr. Karakaya'nın ölümden 6 gün sonra aynı hastanenin otoparkında polis memuru başından vurulmuş halde bulundu

Hastane yönetiminin çalışanlara basına açıklama yapılmaması talimatı verdiği iddia edildi

Fotoğraf: AA

Konya Şehir Hastanesi'nde çalışan doktor Ekrem Karakaya'nın görevi başında öldürülmesinden 6 gün sonra   aynı hastanede Abidin Salkın isimli polis memuru başından vurulmuş halde bulundu.

Nevşehir Kozaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli Abidin Salkın adlı polis memuru  11 Temmuz 2022 tarihinde tedavi olmak için Konya Şehir Hastanesi'ne gitti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Multiple Skleroz (MS) hastası olan 40 yaşındaki polis memuru Salkın’ın, nöroloji servisinde tedavisine başlandı. Saat 15.00 sıralarında sigara içeceğini söyleyerek odasından ayrılan Salkın’ın yokluğu 18.00 sıralarında hemşireler tarafından fark edildi.

Cumhuriyet'ten Rabia Azra Sözcü'nün haberine göre Salkın'ı odasında bulamayan hemşireler, ilk önce kaçtığından şüphelenerek güvenliğe haber verdi. Güvenlik görevlileri, kamera görüntülerini inceledi. Salkın'ın en son hastane otoparkına indiği ve kameralara tekrar yansımadığı tespit edildi. Bunun üzerine otoparka inen güvenlik görevlileri, polis memurunun araba içerisinde hareketsiz şekilde buldu. İlk müdahale için gelen sağlık görevlileri, polis memurunun başından vurulduğunu ve hayatını kaybettiğini tespit etti.

Olay üzerine yönetimin, hastane çalışanlarına basına bir demeç verilmemesi konusunda sıkı talimatlar verdiği iddia edildi.

 

 

 

Cumhuriyet

DAHA FAZLA HABER OKU