Taylor Swift, Londra'daki Haim konserinde sürpriz yaptı

"Tekrar sahnede olmak çok güzel"

Pandemi nedeniyle Lover turnesi iptal olan Taylor Swift, konser vermeye henüz başlamadı (AP)

Taylor Swift, Haim'ın 21 Temmuz Perşembe günü Londra'daki O2 Arena'daki biletleri tükenen konserine sürpriz bir şekilde dahil oldu.

Alana, Este ve Danielle Haim kardeşlerden oluşan Amerikalı rock grubu, hit şarkıları Gasoline'i seslendirirken parçanın tam ortasında aniden durdu.

32 yaşındaki Swift'i takdim eden Alana şunları söyledi:

Durun çocuklar. Londra'dayız, Londra'da özel bir konuk çıkarmadan çalamayız.

Swift sahnede kulakları çınlatan alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde yürürken Alana, "Çünkü şimdi buraya getirmek üzere olduğum kişi sadece dünyanın en inanılmaz şarkıcısı, söz yazarı, yapımcısı ve insanı değil, aynı zamanda en yakın arkadaşlarımızdan biri," diye devam etti.

Bad Blood'ın şarkıcısı "çok uzun zamandır sahneye çıkmadığını" fakat "(geri dönmenin) çok güzel olduğunu" söyledi. Swift, şu ifadeleri kullandı:

Kızlarımın Londra O2'de çalacağını duyduğumda, bunu görmek zorunda olduğumu düşündüm. Ve böyle düşünen yaklaşık 20 bin kişi daha var gibi görünüyor.

Seyircilere "Şöyle ki, bir fikrimiz vardı. Bir şekilde iki şarkıyı birleştirirsek, belki de tüm gece boyunca en yüksek sesle söylediğiniz şarkıya erişebiliriz," diyen Swift, şöyle devam etti:

Bu büyük bir iddia çünkü zaten çok yüksek sesle söylüyorsunuz, olağanüstü bir iş.

Ardından Swift ve Haim söz verdikleri gibi Gasoline ve Swift'in 2016 solo hiti Love Story'yi birleştirerek seslendirdi, bu sırada hayranları çılgınca TikTok çekmeye ve gürültülü alkışlarla eşlik etmeye devam etti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Swift'in sürpriz ziyaretinin ardından O2'deki seyirciler "çığlık çığlığa" kalırken, hayranlar performansın videolarını sosyal medyada paylaştı.

Biri, Gasoline/Love Story ortak performansının bir videosuyla birlikte şunları yazdı: "HAIM TAYLOR SWIFT'İ GETİRDİ!!! ÇIĞLIK ATIYORUM."

Bir başka hayran da şu tweeti attı: "Taylor Swift tam şimdi Haim'la birlikte O2'de sahneye çıktı. Kız arkadaşınız eriyor".

Twitter'da bir kişi, "Haim'la sergilediği spontane performansının ardından Taylor Swift evrenindeki hiç kimse artık huzura varamayacak, sanki her an her yerden çıkabilecekmiş gibi" yorumunu yaptı.

 

 

Haim, Swift'e 2015'teki 1989 turnesinde ön grup olarak katılmıştı. Grup ayrıca Swift'in 2020'de çıkan albümü evermore'da yer aldı ve şarkıcıya No Body, No Crime şarkısında eşlik etti.

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/

Independent Türkçe için çeviren: Deniz Sutaş

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU