Stranger Things yıldızıyla polemiğe giren Doja Cat, Instagram'da 200 bin takipçi kaybetti

Ünlü şarkıcı, aralarındaki mesajlaşmayı paylaşan Noah Schnapp’e “yılan” demişti

Doja Cat, Schnapp'e attığı mesajlarda "Joseph'e bana ulaşmasını söyler misin?" diye yazmıştı

Ünlü şarkıcı Doja Cat, Stranger Things’in 17 yaşındaki yıldızı Noah Schnapp’le girdiği polemiğin ardından Instagram’da 200 binden fazla takipçi kaybetti. 

Popüler Netflix dizisinde Will Byers'ı canlandıran Noah Schnapp, geçen hafta Doja Cat’in kendisine Instagram’dan attığı mesajları TikTok’ta paylaşmıştı. Rahat tavırlarıyla tanınan Doja Cat, mesajlarda Schnapp’ten Eddie Munson'ı oynayan rol arkadaşı Joseph Queen’i kendisine ayarlamasını istiyordu.

Sosyal medyada gündem olan olayda bazı kullanıcılar özel mesajları ifşa eden Schnapp’i haksız bulurken bazıları da 26 yaşındaki Doja Cat’in tanımadığı bir çocuk oyuncuya böyle mesajlar atmasına tepki verdi.

Olayın ardından 7 Temmuz’da Instagram’da canlı yayın yapan Doja Cat, hayranlarına aşırı tepki vermemelerini ve Schnapp’in “sadece bir çocuk” olduğunu söyledi ve ekledi:

Öncelikle bu konuda sakin olalım. Bu sadece bir çocuk. Kaç yaşında olduğunu bile bilmiyorum, 21’den büyük olma ihtimali yok.

Konuya sinirli olduğu belli olan Doja Cat, yayının devamında “Gençken hatalar yaparsın seni aptal b**” ifadelerini kullandı ve Schanpp’in davranışı için “yılanlık” dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Instagram yayınının ardından çocuk oyuncu hakkındaki ağır söylemleri yüzünden tepki gören Doja Cat’in takipçi sayısı 24 milyon 340 binden 24 milyon 14 bine düştü. Öte yandan Noah Schanpp 1 milyon takipçi kazandı. 

Olayların alevlenmesinin ardından Noah Schnapp dün (13 Temmuz) Doja Cat’in bir şarkısını eklediği videoyu TikTok’a yükledi ve “Arkadaşlar her şey iyi. Özür diledim, onu hâlâ takip ediyorum ve müziğini seviyorum. Aramızda küskünlük yok” açıklaması yaptı. 

Independent Türkçe, Mirror, DailyMail

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU