Tom Cruise merakla beklenen Top Gun: Maverick’in fragmanını Comic-Con’da tanıttı

Filmin yönetmeni Cruise’un Oblivion’da birlikte çalıştığı Joseph Kosinski

Top Gun’ın vizyona girmesinden 33 yıl sonra filmin başrol oyuncusu Tom Cruise uzun süredir beklenen devam filmiyle karşımıza çıkıyor.

Cruise, San Diego Comic-Con’da sürpriz bir katılım gerçekleştirerek filmin fragmanını “hayranlara teslim etmenin kendi sorumluluğu” olduğunu hissettiğini söyledi.

Yeni filmde Cruise’la kamera karşısına geçen Ed Harris’in canlandırdığı yüksek rütbeli karakter ana karakter Maverick’e "senin türün artık yok oluşa gidiyor" diyerek "dinozor" imasında bulunuyor. Maverick yeni filmde artık drone’ları başından atmaya çalışan bir eğitmen olarak karşımıza çıkıyor.

 

top gun.jpg
Tom Cruise 33 yılın ardından bir kez daha Maverick karakteriyle hayranlarının karşısına çıkıyor (IMDb)

 

Beklendiği gibi Cruise bomber ceketi ve güneş gözlükleriyle arzıendam ederken filmde kendisine Glen Powell, Lewis Pullman ve Jon Hamm eşlik ediyor.

Filmde Goose’un oğlu rolündeki Miles Teller, Maverick’in yeni çırağı olarak sorunlar çıkarıyor. Orijinal filmde Goose’u Anthony Edwards canlandırmıştı.

Val Kilmer da Tom “Iceman” Kazansky karakteriyle yeniden karşımıza çıkıyor.

Oblivion’un yönetmeni Joseph Kosinski’nin yönetmen koltuğuna oturacağı Top Gun: Maverick, Türkiye’de 26 Haziran 2020’de vizyona girecek.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news

Independent Türkçe için çeviren: Sezin Bala

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU