Quentin Tarantino’nun ideal Star Trek’i: Uzayda geçen Pulp Fiction

Yönetmen yakın zamanda Star Trek filminin son filmi olacağını söylemişti

Ucuz Roman (Pulp Fiction)

Quentin Tarantino Star Trek’in yeniden çevrimini çekeceği yönündeki söylentilere cevap vererek, filmin ideal versiyonunun “uzayda geçen Pulp Fiction” olabileceğini söyledi.

(Hollywood’da Bir Zamanlar’ın (Once Upon a Time in Hollywood) yönetmeninin J.J. Abrams’la bilim kurgu klasiğinin yeni versiyonu üzerine çalıştığı söylentisi ortaya çıkmıştı.

Deadline dergisine konuşan Tarantino, “Star Trek’le ilgili tek bir şey söyleyeceğim, bir süredir bunu yapacak birini bekliyordum. Filmi çekip çekmeyeceğimi bilmiyorum. Bunu çözmem gerekiyor” dedi.

Yönetmen sözlerini şöyle sürdürdü:

Mark L. Smith gerçekten iyi bir senaryo yazdı. Çok sevdim. Üzerine çalışmam gereken şeyler var fakat gerçekten çok sevdim. Simon Pegg sinirlerimi bozdu. Neler olduğuna dair en ufak bir fikri yok ve sanki biliyormuş gibi konuşmaya devam ediyor. Yaptığı yorumlardan bir tanesi, ‘Şey, bu uzayda geçen bir Pulp Fiction olmayacak’. Evet, olacak! Tam olarak böyle olacak. Uzayda geçen Pulp Fiction olacak.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Tarantino ayrıca, “Senaryoyu okuduğumda daha önce bu b**un olduğu bir bilim kurgu senaryosu okumadığımı hissettim. İçinde böyle bir şey olan bir bilim kurgu filmi hiç çekilmedi. Ve, ‘bunu yapmak istememizin sebebinin bu olduğunu biliyorum’ dediler. Bu en azından bu açıdan özgün” dedi.

Yönetmen yakın zamanda Star Trek filminin son filmi olacağını söylemişti. Tarantino CinemaBlend’e, “Eğer Star Trek filmi yapacaksam buna kendimi adamam gerektiğini düşünüyorum. Son filmim olacak” demişti.


 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Esra Güngör

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU