Maisie Williams: Arya Stark'ı kuir zannediyordum

Game of Thrones hayranları, Jon Snow'un ardından şimdi de Arya Stark için bir dizi istiyor

Maisie Williams daha önce Arya karakterinin üzerine yapışarak oyunculuk kariyerini kötü etkilemesinden korktuğunu söylemişti (HBO)

Dünyaca ünlü Game of Thrones serisinde Arya Stark'a hayat veren Maisie Williams, karakterinin seks sahnesinin kendisini şaşırttığını açıkladı.

Teen Vogue dergisine salı günü verdiği röportajda Williams, 8. sezonun ikinci bölümünde Arya'nın Gendry (Joe Dempsie) karakteriyle seks yaptığı sahneyi değerlendirdi.

25 yaşındaki Williams, "Arya'yla ilgili ilk şaşırdığım zaman, son sezonda kıyafetlerini fırlatıp atarak Gendry'le yattığı sahneydi. Arya'nın kuir olduğunu düşünüyordum. Bu beni şaşırtmıştı" dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

HBO'nun iki gün önce Emmy ödüllü dizinin kilit karakterlerinden Jon Snow (Kit Harington) için ayrı bir dizi çekileceğini açıklaması da hayranları heyecanlandırmıştı.

35 yaşındaki Harington, 2019'da sona eren dizinin ardından 2021'de yayımlanan Eternals'ta Kara Şövalye'yi canlandırarak Marvel Sinematik Evreni'ne girmişti.

Öte yandan dizinin takipçileri, Arya Stark için de benzer şekilde ayrı bir dizi yapılmasını talep etti.

Sosyal medya kullanıcılarından biri "Bize Arya Stark'ın devam dizisini verin sizi ödlekler!" diye yazarken, bir başkası da Jon Snow karakterinin devam dizisi için en sıkıcı seçeneklerden biri olduğunu savundu.

Williams, 31 Mayıs'ta FX on Hulu'da yayımlanan Pistol'da yer almıştı.

Oyuncu, Britanyalı ünlü punk grubu Sex Pistols'ın gitaristi Steve Jones'u ve grubun yükselişini anlatan dizide, punk sahnesinin yıldızlarından Pamela Rooke'u canlandırıyor.



Independent Türkçe, We Got This Covered, NME

DAHA FAZLA HABER OKU