Kim Kardashian, Pete Davidson'la çok iyi bir seks hayatına sahip olduklarını ima etti

Reality show yıldızı seks hayatının daha önce hiç olmadığı kadar iyi olduğunu söyledi

Kim Kardashian ve Pete Davidson bu yılki Met Gala etkinliğine birlikte katılmıştı (AP)

Magazinde sık sık gündem yaratan Kim Kardashian, kız kardeşleriyle sohbeti sırasında komedyen sevgilisi Pete Davidson'la çok iyi bir seks hayatına sahip olduğunu ima etti.

Dijital yayın platformu Hulu'da yayımlanan The Kardashians'ın bu haftaki yeni bölümünde Kim Kardashian, daha önce defalarca kendisine "40 yaşına bastığında cinsel yaşamın çok iyi olacak" dendiğini Khloé ve Kourtney Kardashian'a anlattı.

İç giyim markası Skims'in kurucusu şu ifadeleri kullandı:

Herkes, 40'ıma bastığımda hayatımın en iyi seksini yapacağımı söyledi. Büyükannem sürekli, 'En iyi seks 40 yaşında olur' deyip duruyordu ve ben de 'Pekala, hazırım' diye düşünüyordum.

Kim daha sonra güldü, göz kırptı ve "Ve şimdiye kadar…" diyerek üstü kapalı biçimde cinsel hayatının çok iyi olduğunu söyledi. 

41 yaşındaki Kardashian 28 yaşındaki Davidson'la nasıl tanıştığından da bahsetti. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Saturday Night Live'ın en ünlü komedyenleri arasında yer alan Davidson ve Kardashian geçen yıl ekimde programda sahneledikleri bir skeçte öpüşmüştü. Kim o gün programdan sonra bir parti düzenlediğini ve Davidson dışında herkesin katıldığını söyledi. 

Reality şov yıldızı, Davidson'la teması sürdürmek için ona mesaj attığını belirtti.

"'Aman Tanrım onunla ilişki yaşayacağım' diye düşünmedim bile" diyen Kardashian, Davidson'ın cinsel özgüveni hakkındaki söylentileri duyduğunu ve onunla sadece sevişmek istediğini dile getirdi. 

Öte yandan Daily Mail'in haberine göre halihazırda Londra'da olan çiftin, Kraliçe'nin tahta çıkışının 70. yılı vesilesiyle düzenlenen törenlere katılmasına izin verilmedi. Kardashian bilet almak için talepte bulunsa da yetkililer çiftin törende yer almasını istemedi. 

Reality şov yıldızına yakın kaynaklardan biri şunları söyledi:

Kim katılmak istediği etkinliklerde nadiren reddedilir. Özellikle de Birleşik Krallık'ı çok sık ziyaret etmediği için bu yanıt epey şaşırtıcı oldu. Kim ve Pete, Kraliyet ailesini seviyor ve gerçekten bu özel kutlamanın parçası olmak istedi.

Kraliyet ailesinin törende hiç kimsenin Kraliçe II. Elizabeth'ten rol çalmaması için gayret gösterdiği yönündeki haberler basına yansımıştı. Aynı gerekçeden ötürü Prens Harry ve Meghan Markle'ın da ön plana çıkmasına izin verilmediği belirtilmişti

 

Independent Türkçe, Page Six, Daily Mail

DAHA FAZLA HABER OKU