Amber Heard'ün Aquaman'deki rolünün neden kısaltıldığı ortaya çıktı

Aktrisin menajeri "kimya uyuşmazlığı" nedeniyle böyle bir kararın verildiğini belirtti

Amber Heard hakkında açılan iftira davasında ifade verirken gözyaşlarını tutamamıştı (AP) 

Amber Heard'ün menajeri, aktrisin Aquaman ve Kayıp Krallık'taki (Aquaman and the Lost Kingdom) rolünün kimya uyuşmazlıkları nedeniyle azaltıldığını söyledi. Ancak menajer resmi gerekçe bir yana, Johnny Depp'in Heard'e açtığı iftira davasında gündeme gelen suçlamaların basına olumsuz biçimde yansımasının aktrisin kariyerini kötü etkilediğini düşünüyor. 

Menajerlik şirketi WME'de çalışan Jessica Kovacevic, söz konusu davada cuma ifade verdi. Kovacevic, Heard'e filmin başrol oyuncusu Jason Momoa'yla "kimyasının uyuşmaması" nedeniyle rolünün azaltıldığının söylendiğini aktardı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Heard, DC evrenindeki Mera karakterini ilk kez 2017'de Justice League: Adalet Birliği'nde oynamış ve bir sonraki yıl Aquaman'de bu rolü tekrarlamıştı.

Menajer, Heard'ün devam filminden 2 milyon dolar kazandığını da söyledi.

Aquaman ve Kayıp Krallık'ın çekimleri tamamlandı ve Mart 2023'te vizyona girmesi bekleniyor. 

Kovacevic, WME'nin Heard senaryoyu aldığında rolünün azaldığını öğrendiğini söyledi. Heard'ün oyunculuk başarısına dair konuşan menajer ilk Aquaman filminden sonra aktrisin Momoa kadar yükselmediğini dile getirdi. 

Heard'ün kariyerinin nasıl zarar gördüğü sorulduğunda Kovacevic şunları söyledi:

Tecrübelerime göre böyle bir şeyden sonra kariyeriniz değişir. O zamanlar filmde çok iyi karşılanıyordu, o dönem herkes onunla mutluydu. Hiçbir sorun yoktu. Ondan sonra tam bir gerileme yaşandı.

Kovacevic dava sürecinin aktrisin kariyerini etkileyip etkilemediğine yönelik somut bir kanıt sunamayacağını belirtse de bunun etkili olduğunu düşündüğünü aktardı. 

Menajer basında yer alan haberler nedeniyle Heard'ün yapım aşamasındaki bir Amazon filmindeki rolünü de kaybettiğini ekledi. 

Kovacevic'e göre, Depp'in avukatlarının Heard'ün öne sürdüğü iddiaların "aldatmaca" olduğunu söylemesi "ateşi körüklemiş". 

Heard de mahkemede verdiği ifadesinde, "Filmde kalmak için gerçekten çok mücadele ettim. Beni filme dahil etmek istemediler" demişti. Aktris kendisine gönderilen ikinci senaryo taslağında önemli sahnelerin çıkarıldığını söylemişti. 

58 yaşındaki Depp, 36 yaşındaki eski eşi Heard'e 2018'de The Washington Post'ta yazdığı makale nedeniyle iftira davası açmıştı. Makalede Heard istismara maruz kaldığını öne sürmüştü. 

Söz konusu yazıda Depp'in adı geçmese de aktörün avukatları makalenin yanlış bir şekilde Heard'ün evliyken şiddet gördüğünü ima ettiğini düşünüyor. Depp bu nedenle 50 milyon dolar tazminat talep ediyor. 

Bununla birlikte Amber Heard'ün fiziksel istismara uğradığı yönündeki iddialarının aksine Depp asıl kurbanın kendisi olduğunu öne sürüyor. Depp ilişkileri boyunca Heard'ün kendisine saldırdığını iddia ediyor.

 

Independent Türkçe, People, duvaR

DAHA FAZLA HABER OKU