Ümit Özdağ: MHP'nin ilkelerine küfreden Süleyman'a sahip çıkan zihniyeti Türk milliyetçileri değerlendirecek

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, "Ucunda ölüm olsa da Türkiye'nin örtülü işgaline karşı direneceğim" ifadesini kullandı

Fotoğraflar: AA Kolaj: Independent Türkçe

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve ona destek verenler arasındaki gerilim devam ediyor.

Özdağ Twitter hesabından yaptığı paylaşımda babasının MHP kurucusu annesinin de MHP Kadın Kolları başkanı olduğunu hatırlattı.

"Ucunda ölüm olsa da Türkiye'nin örtülü işgalin karşı direneceğim"

Özdağ şunları kaydetti:

Babası Muzaffer Özdağ, annesi Gönül Özdağ MHP Kadın Kolları Genel Başkanı, kendisi 2 dönem MHP milletvekili olan bana, "Soros çocuğu" diye küfredene, MHP'nin kuruluş sürecine, ilkelerine küfreden Süleyman'a sahip çıkan zihniyeti Türk milliyetçileri değerlendirecektir" dedi. Ucunda ölüm olsa da Türkiye'nin örtülü işgalin karşı direneceğim. Zafer Partisi gelecek sığınmacılar gidecek.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bahçeliİçişleri Bakanlığı’nın önüne gelenler, Türkiye’nin önünü kesmek isteyenlerdir, terörün ömrünü uzatmak için çırpınanlardır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bugün partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın kendisine "hayvandan aşağı" diyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile yaşadığı tartışmaya da değinerek şunları kaydetti:

İçişleri Bakanımızın hedef alınması, milletimizde haklı bir tepkiye yol açmıştır. Terörle mücadelede büyük başarısı olan bir bakanın ve onun şahsında hükümeti, parmak sallayarak tehdit etmek utanç verici bir alçalma halidir.  İçişleri Bakanlığı’nın önüne gelenler, Türkiye’nin önünü kesmek isteyenlerdir, terörün ömrünü uzatmak için çırpınanlardır.

İçişleri Başkanımıza ve Milli Savunma Bakanımıza saldırıya geçenlerin karşısında MHP vardır. İçişleri Bakanımıza saldırmak su katılmamış edepsizliktir, densizlik, edepsizliktir. Sayın Bakana ismiyle hitap etmek devleti ayaklar altına almak demektir.

Bugüne kadar İçişleri Bakanlığı önünde eylem yapmak, olay çıkarmak sadece ve sadece teröristlerin gayesi olmuş, çok şükür bunda da muvaffak olamamışlarıdır.

 

 

 

 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU