Kim Kardashian'ın Marilyn Monroe'nun elbisesini denediği görüntüler yayımlandı

Kardashian, kamera arkası görüntülerinde "Bu fırsat için bile çok minnettarım" diyor

The Ripley's Believe It or Not müzesi, Kim Kardashian'ın Marilyn Monroe'nun ikonik "Mutlu Yıllar, Sayın Başkan" elbisesini ilk kez denerken çekilmiş kamera arkası görüntülerini paylaştı.

41 yaşındaki milyarder pazartesi akşamı, Marilyn Monroe'nun 1962'de ABD Başkanı John F. Kennedy'ye 45'inci doğum gününde şarkı söylediği sırada giydiği kolsuz taşlı elbisesiyle Met Gala'da kırmızı halıda yürüdü.

Müzenin paylaştığı videoda Kardashian, müzayedede 4,8 milyon dolara satılan elbisenin 2016'dan beri sergilendiği Ripley's Believe It or Not müzesini ziyaret ederken görülüyor.

Videoda Kardashian, "Bu fırsat için bile çok minnettarım" dedi. Elbiseyi korumak için, sorumluları onu reality şov yıldızının üzerine oturturken beyaz eldivenler taktı. Kardashian, elbisede herhangi bir değişiklik yapılmaması konusunda müze yetkilileriyle anlaştı. Met Gala'nın kırmızı halısında yürürken Kardashian, canlı yayın ortak sunucusu La La Anthony'ye bu etkinlik için "üç haftada 7 kilo verdiğini" söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

"Bir müzayedede satılan en pahalı elbise" aslında genç Bob Mackie tarafından çizilmiş ve Fransız Hollywood kostümcüsü Jean Louis tarafından tasarlanmıştı. Marylin Monroe'nun vücuduna göre dikildiği bildirilen bu dar elbise, elle dikilmiş 6 binden fazla kristalle süslenmişti.

Ünlü aktris astarsız, transparan elbiseyi başkanın Madison Square Garden'daki 45'inci doğum günü kutlamasında giymiş ve "Happy Birthday" şarkısının şimdilerde meşhur olan yorumunu seslendirmişti. Bu, Monroe'nun üç aydan kısa süre sonra ölmeden önce toplum önüne çıktığı son anlardan biri olacaktı.

Yüzde 40 ila 50 nem oranında, karanlık, sıcaklık kontrollü bir odada saklanan elbise, Florida eyaletindeki Orlando kentinden Kardashian'ın Kaliforniya eyaletindeki Calabasas şehrindeki evine korumalarla taşındı. İkinci provaları planlandığı gibi gitmedi ve Kardashian, Met Gala'da bu elbiseyi giymek için sıkı bir diyet yapmaya karar verdi.

Kardashian, Vogue'a verdiği röportajda "Ya bunu giyecektim ya da gitmeyecektim" dedi.

Günde iki kez terleme kıyafeti giyer, koşu bandında koşar, tüm şekeri ve karbonhidratları tamamen keser ve en temiz sebzelerle ve proteinle beslenirdim.

Ripley'in Instagram videosunda kayda aldığı son prova, Met Gala'dan sadece birkaç hafta önce Orlando'da gerçekleşti.

Kardashian, "Üzerime olduğunda sevinç gözyaşları dökmek istedim" dedi.

Met Gala'da yaşananları buradan okuyabilirsiniz.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style/fashion

Independent Türkçe için çeviren: Sevgi Aydoğan

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU