Soylu'dan İmamoğlu'na: Sana haber verselerdi de HDPKK'ya ispiyonlayıp teröristi kaçırtsa mıydın?

İmamoğlu'na yönelik suçlamalarda bulunan Soylu, "Devlet de Millet de HDPKK ile koyun koyuna olanı affetmez. Teröristin de ona yataklık yapanın da peşindedir. Teröristi yattığı yatağından da yanından da alırız. Demedi demeyin" ifadelerini kullandı

Fotoğraf: AA

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ndeki (İBB) "PKK mensuplarının çalıştırıldığı" tartışmalarıyla ilgili paylaşımlarda bulundu.

Soylu paylaşımında, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik suçlamalarda bulunarak, "İstanbullu 3 yıldır yanan, şoförsüz yürüyen araçları; kar altındayken balıkçıda kalkan yiyen, işinden çok tatilde olan beceriksizleri gördü. 3 yıldır İstanbul’da gevezelikten başka hiçbir iş yapmayan tarihin en kötü belediye başkanı!" dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Suçlamalarına devam Soylu, "Devlet de Millet de HDPKK ile koyun koyuna olanı affetmez. Teröristin de ona yataklık yapanın da peşindedir. Teröristi yattığı yatağından da yanından da alırız. Demedi demeyin" ifadelerini kullandı.

İmamoğlu'nun İçişleri Bakanlığı ve Emniyet'ten kendilerine bilgi verilmemesiyle ilgili eleştirilerine ise Soylu şu yanıtı verdi:

İBB’ye işe aldığı teröristi, yakalamamızdan şikayetçi yüzsüz! Türk Polis Teşkilatı'na teröristi yakaladığı için iftira atan cahil; sana haber verselerdi de, ortakların HDPKK'ya ispiyonlayıp, teröristi kaçırtsa mıydın?

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU