Disney World'de çekilen fotoğraf yasak ilişkiyi ortaya çıkardı

Eşinin çocuk bakıcısıyla ilişkisini çok sonradan anladı

Natalie, görüntülerde eski eşinin ve dadının yüzlerini kapattı (TikTok / @ibizadaze)

ABD'de bir sosyal medya kullanıcısı, Disney World'deki fotoğraflardan eski eşinin kendisini evlerinde çalışan dadıyla aldattığını öğrendiğini söyledi.

Kendisini Natalie olarak tanıtan kadın, 25 Nisan'daki bir TikTok paylaşımında, eski eşiyle fotoğraflarına bakarken yakaladığı bir kareyi paylaştı.

Çiftin, çocuğu ve dadıyla birlikte Florida eyaletinin Orlando şehrindeki Disney World'de çektirdiği fotoğrafta Natalie daha önce görmediği bir detayı fark ettiğini söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Eğlence merkezindeki Splash Mountain adlı gezinti aracına bindikleri fotoğrafta Natalie önde çocuğuyla otururken, hemen arkasında da eski eşi ve dadı yer alıyor.

Fotoğrafta, dadının Natalie'nin eski eşinin koluna girerek başını omzuna yasladığı görülüyor.

Natalie paylaşımında "Orlando'daki Disney World'e gittik ve dadıyı da çocukla ilgilensin diye yanımıza aldık, eşimle ilgilenmesi için değil" mesajına yer verdi.

TikTok kullanıcısı, eşiyle ayrıldıktan sonra onun dadıyla birlikte olmaya başladığını ve daha sonra da çocukları olduğunu söyledi.

@ibizadaze We went to Disneyland in Orlando and took the nanny with us. To help with the kids…. Not the husband #divorcetok #divorcediaries #exhusband original sound - Natalie

 

Yaklaşık 1300 yorum ve 85 binden fazla beğeni alan TikTok paylaşımı viral hale geldi.

Sosyal medya kullanıcılarından biri "Sen de çok iyi niyetliymişsin. Asla genç bir dadıyı işe alma. Her zaman daha yaşlı birini bul" yazarken, bir başkası da "Adam dadıyla değil çocukla oturmalıydı" ifadelerini kullandı.



Independent Türkçe, Mirror, New York Post

DAHA FAZLA HABER OKU