Game of Thrones oyuncusundan eski sevgilisi Marilyn Manson hakkında yeni iddialar

Bianco, Deftones'la çalışma şansını "engellemek için" şarkıcının "eğlence sektöründeki gücünü ve nüfuzunu kullandığını" iddia ediyor

(AP)

Esmé Bianco, eski sevgilisi Marilyn Manson'ın rock grubu Deftones için planlanan bir videoda rol almasını engellediğini iddia etti.

Yeni iddialar, Game of Thrones oyuncusunun diğer yasal suçlamaların yanı sıra şarkıcıya insan kaçakçılığı ve cinsel saldırıdan açtığı davanın kapsamını genişletiyor.

ABD'nin Kaliforniya Merkez Bölgesi Bölge Mahkemesi'ne çarşamba günü (27 Nisan) sunulan yeni dilekçede Bianco'nun "grubun mevcut turu için belirlenen sahne düzeninde kullanılacak" video çekiminde yer aldığı belirtildi.

Dilekçeye göre "Videoda görünmesinin karşılığında Bianco, grubun dünya çapındaki turnesinin getireceği kayda değer kamuoyu tanıtımından ekonomik fayda sağlamayı ve projeyi yöneten ve çok rağbet gören sanat yönetmeniyle çalışmaya devam etme fırsatı yakalamayı umuyordu."

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Dilekçede, gerçek adı Brian Warner olan Manson'ın Bianco'nun projeye dahil olduğunu öğrendikten sonra "Deftones'un Bianco'yla çalışma kararına karşı çıkmak" için müzik grubuyla iletişime geçtiği iddia ediliyor.

Dahası Warner'ın "Bianco'nun Deftones'la çalışmaya devam etme şansını engellemek amacıyla eğlence sektöründeki gücünü ve nüfuzunu kullandığı" iddiası da dilekçede yer alıyor.

Bianco, Warner'ın bu müdahalesinin "itibar zedelenmesi" ve Deftones'la "gelecek ekonomik fırsatların kaybıyla" sonuçlandığını iddia ediyor.

Ek olarak, dosyaya göre Warner, Bianco'yla grup arasındaki "ilişkiyi bozmak için planlanmış ve önceki iddiadan bağımsız, hukuka aykırı bir eylem gerçekleştirdi."

Bianco'nun avukatı yeni dava dosyasında Warner'ın iddia edilen müdahalesinin "Bianco'yu tehdit, gözdağı ve baskıyla susturma" çabasında "yeni bir gelişme" olduğunu iddia etti.

The Independent yorum almak için Warner'ın temsilcileriyle irtibata geçti ancak henüz yanıt alamadı.

Nisan 2021'de Bianco, 2011'deki ilişkileri sırasında birçok kez "cinsel ilişkiye zorlamak amacıyla uyuşturucu, kaba kuvvet ve şiddet tehditlerine başvurduğunu" iddia ederek Warner'a dava açmıştı.

Warner, Bianco'nun iddialarının "her birini" reddederek "uydurma istismar beyanları" olarak nitelendiriyor.

Bianco rock sanatçısınının aleyhinde konuşan ve aralarında Warner'ın şu anda hakkında hakaret davası açtığı eski nişanlısı Evan Rachel Wood'un da bulunduğu 10'dan fazla kadından biri.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/music

Independent Türkçe için çeviren: İrem Oral

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU