Bahçeli: Bile isteye odalarda ışıksız kalıp milletin ışığını söndürmeyi amaçlayanları Türk milleti karanlığa mahkum edecek

Bahçeli isim vermeden, Kılıçdaroğlu'nun bir hafta elektriksiz yaşayacağını açıklamasıyla ilgili paylaşımlarda bulundu

Fotoğraf: AA

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

Bahçeli ayrıca, isim vermeden, evinin elektriği kesinlen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir hafta elektriksiz yaşayacağını açıklamasıyla ilgili paylaşımlarda bulundu.

TBMM'nin milli mücadeledeki anlam ve önemine vurgu yapan Bahçeli, "Vicdan ve siyasetlerindeki karanlık noktaları ülkemizin geneline teşmil etmenin arayış ve gayesinde olanların yüzsüzce karanlık içinde poz vermeleri, aynı zamanda sivil itaatsizlik provaları, üstelik bu çarpık zihniyetlerin TBMM’de görev yapıyor olmaları zillettir, rezalettir" dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bahçeli şöyle devam etti:

Türkiye’nin aydınlık yarınlarını baskılamaya,üzerini örtmeye azmetmek Gazi Meclisi’mizin emanetlerine karşı ayıplı bir itirazdır.Fikir ve vicdan hürriyeti perdesi altında esasen bütün hürriyetleri yok etmekten başka bir maksat gütmeyen etki ajanları dün yenilmiş,gene yenilecektir.

İçine düştükleri tehlikeli savrulmaların ağırlığından ve aşağılayıcı durumundan kurtulabilmek için karanlığa sığınanlar, karanlıktan medet umanlar 23 Nisan 1920’de nasıl kaybetmişlerse, onların izinden yürüyen müstevli kuklaları yine ve bir kez daha kaybedeceklerdir.

Bile isteye odalarda ışıksız kalıp milletimizin ışığını söndürmeyi amaçlayanlara bizzat Türk milleti karşı çıkacak, komplolarını ve kumpaslarını yeri ve zamanı geldiğinde ellerine tutuşturup alayını birden  layık oldukları zifiri karanlığa mahkum edecektir.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU