Kris Jenner: Kızım Kylie ölümle tehdit edildi

Reality şov yıldızı, "Tabii ki endişe vericiydi ama olayı aile içinde tuttuk" dedi

Kardashian-Jenner ailesinin özel hayatını konu alan The Kardashians dizisi 14 Nisan'da Hulu'da yayımlanmaya başladı (AP)

Reality şov yıldızı Kris Jenner perşembe mahkemede bomba etkisi yaratan bir ifade verdi. Jenner, oğlu Rob Kardashian'ın eski sevgilisi Blac Chyna'nın bir keresinde kızı Kylie Jenner'ı ölümle tehdit ettiğini iddia etti. 

Blac Chyna, Kardashian-Jenner ailesine aile içi şiddet, itibarını zedeleme ve darp gibi iddialarla 100 milyon dolarlık dava açmıştı. Gerçek adı Angela Renee White olan model, 5 yaşındaki kızının babası Rob Kardashian'ı "istismarcı" diye nitelemişti. Model ayrıca ailenin, Rob & Chyna adlı televizyon programının 2. sezonuna engel olduğunu da iddia ediyor.

Los Angeles'ta görülen davada Jenner yıllar önce kızı Kylie ve o zamanki sevgilisi Tyga kendisine tehditten bahsettiğinde "alarma geçtiğini" söyledi. 

Jenner, Tyga'nın Chyna'nın kendisini bıçakla yaralamaya çalıştığını söylediğini de ekledi. 

 

AFP
Blac Chyna, Kardashian-Jenner ailesini kendisini istismar etmekle suçluyor (AFP)

 

Ölüm tehdidini o dönem polise bildirmediklerini dile getiren Jenner, "Tabii ki endişe vericiydi ama olayı aile içinde tuttuk" dedi ve şunları ekledi:

Caddenin karşısında yaşıyorlardı ve Chyna'nın küçük bir çocuğu vardı. Sanırım Tyga'nın durumundan daha çok endişelenmiştik.

33 yaşındaki model Chyna, 2011 ve 2014 arasında 32 yaşındaki rapçi Tyga'yla ilişki yaşamıştı. Tyga daha sonra 24 yaşındaki Kylie Jenner'la 2014'ten 2017'ye kadar birlikte olmuştu. Chyna ise Kylie'nin kardeşi Rob Kardashian'la çıkmaya başlamıştı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Modelin, Tyga'dan 9 yaşında bir oğlu, Rob Kardashian'dan da 5 yaşında bir kızı var. 

Chyna'nın avukatı, Kris Jenner'ın iddiasının üzerine oğlu Rob'un, kızı Kylie'yi tehdit eden kişiyle birlikte olmasından endişe duyup duymadığını sordu. 

Kris Jenner, "Pek bir tepki vermedim" dedi. Jenner sözlerini şöyle sürdürdü:

Çok fazla drama vardı… ve ailemde buna alışkınım. Çok hızlı oldu ve ilişkilerinin nereye gideceğini bilmiyorduk. Endişelenmediğimden değildi. Başından beri zorlu bir ilişkileri vardı… ama ikinci şansları seviyorum ve kazanmalarını istedim.

Chyna ise çarşamba verdiği ifadesinde Kylie, 2014'te Tyga'yla ilişkiye başladığında rapçiden henüz ayrılmadığını iddia etmişti. 

 

Independent Türkçe, Page Six, We Got This Covered

DAHA FAZLA HABER OKU