Ankara Büyükşehir Belediyesi deposunda neden bir “jet ski” var? Gürsel Tekin: Raks ettirmek için havuzda… Melih Gökçek: Cahille cahil olma

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin deposunda bulunan jet ski ile ilgili CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin "belediye envanterine de kayıtlı" değil derken, eski Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek jet skinin bir etkinlik için alındığını söyledi

Fotoğraf: Twitter/ @gurseltekin34 

Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait bir depoda yapılan incelemede sarı renkte bir jet skinin bulunmasının ardından CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Twitter hesabından yaptığı açıklamada jet skinin belediye envanterine kayıtlı olmadığını söyledi. 

Jet skinin kime ait olduğu ya da neden alındığının anlaşılamadığını belirten Tekin, "AKP zihniyeti deniz olmayan yere Jet Ski alacak israftır, fütursuzluktur" ifadelerini kullandı. 


Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ise jet skinin 2010 yılında Ramazan şenlikleri için alındığını ve ASKİ (Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü) envanterinde olduğunu paylaştı. 

“Yakışmadı sana sayın Gürsel Tekin” diyen Melih Göçek “Çocukla çocuk olmak, cahille cahil olmak, dolduruşa gelip dolmuşa binmek çok ayıp” ifadelerini kullandı ve şu paylaşımlarda bulundu: 


Gürsel Tekin de bunun üzerine paylaştığı tweette şunları söyledi:

 

Independent Türkçe 

DAHA FAZLA HABER OKU