Acıyıp sadaka teklif ettiği evsizle yuva kurdu

Çiftin iki çocuğu var

Çiftin hikayesi TikTok'ta toplamda 10 milyondan fazla kez görüntülendi (TikTok/jasminegrogan1)

Kanadalı çiftin aşk hikayesi TikTok'ta viral oldu. Jasmine Grogan birkaç gün önce yaptığı paylaşımlarda, bir süpermarketin önünde tanıştığı evsize ilk görüşte aşık olduğunu söyledi.

Grogan, iki yıl önce süpermarkete gittiğinde dışarıda bir evsiz gördüğünü ve ona para vermeyi teklif ettiğini belirtti. Ancak Macauley Murchie bu teklifi kabul etmedi:

İçeri girip alışverişimi yaptım. Ama onu düşünmeden edemiyordum.

İşi bitince evsize tekrar sadaka teklif ettiğini ve reddedildiğini kaydeden Grogan, "Poşetleri taksiye yerleştirmek için yardım isteyip istemediğimi sordu. Ben de 'İstiyorum' dedim" diye konuştu:

'Yemek getireyim mi?' diye sordum. Utansa da 'Evet' dedi. Daha sonra yemeğe gittik. Hayatı hakkında uzun uzun konuştuk. İletişimde kalalım diye ona telefon aldım. Murchie'de farklı bir şeyler vardı. Ona bir otel ayarladım ve daha sonra eve gittim. Teması kesmedik. Aklımdan çıkmıyordu.

İkili daha sonra bir süre mesajlaştı. Grogan, Murchie'nin kendisine teşekkür ettiğini ve "Seni düşünmeden edemiyorum" dediğini aktardı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Grogan daha sonra yemeğe çıktıklarını ve bunun ardından Murchie'nin kendi evinde kalmaya başladığını açıkladı.

"Ona yeni kıyafetler aldım ve gece kalabileceğini söyledim. Ama en nihayetinde bir geceden çok daha fazla kaldı" ifadelerini kullanan Grogan, sözlerini şöyle sürdürdü:

Bir anda aşık olduk. Benim için doğru kişi olduğunu biliyordum. Çok iyi biriydi. Defalarca buluştuk. Sonunda sakal tıraşı oldu, dişlerini yaptırdı ve gerçekten iyi bir iş buldu. O zamandan beri hiç ayrılmadık.

Murchie ayrıca Grogan'a evlenme teklif etti. İki çocuğu olan çift düğüne hazırlanıyor.

 

Independent Türkçe, Daily Star, Times Now

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU