Sandra Bullock: Bahsi kaybettiğim için haftada bir Keanu Reeves'in evini temizliyorum

Ünlü aktris yeni filminin galasında yakın arkadaşı Reeves'e dair soruyu yanıtladı

Hız Tuzağı'nda Keanu Reeves, Jack Traven karakterini Sandra Bullock ise Annie Porter'ı canlandırmıştı (20th Century Fox)

Amerikalı aktris Sandra Bullock'a yeni filminin galası sırasında 1994 yapımı Hız Tuzağı'ndan (Speed) rol arkadaşı Keanu Reeves'le ne sıklıkla görüştüğü soruldu. Esprili bir yanıt veren 57 yaşındaki aktris, onun evini haftada bir temizlediğini söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bullock'un son filmi Kayıp Şehir'in (The Lost City) galası ABD'nin Teksas eyaletinin Austin şehrinde düzenlenen South by Southwest (SXSW) Film Festivali'nde gerçekleştirildi. 11 Mart'ta başlayan festival 20 Mart'ta son bulacak. 

Aktris filmde Brad Pitt, Channing Tatum ve Daniel Radcliffe gibi isimlerle kamera karşısına geçti. 

Kırmızı halıda Insider'a konuşan aktris şu ifadeleri kullandı:

Her perşembe evini temizlerim. Hız Tuzağı'nı çekerken bir bahsi kaybettim ve 'Pekala eğer doğru değilse evini temizleyeceğim' dedim. Sanırım epey iyi bir iş çıkardım.

Bullock, şakasının ardından 57 yaşındaki aktörle görüşme rutinine dair şunları ekledi:

Perşembeleri evini temizlemek dışında onu yılda bir veya iki kez görüyorum.

Bullock, 2018'de Hız Tuzağı'nın çekimleri sırasında Reeves'ten hoşlandığını ama bunun karşılıklı olmadığını düşündüğünü söylemişti. Reeves de 2019'da, "Ona karşı boş olmadığımı besbelli bilmiyordu" demişti. İkilinin birbirine karşı duyguları hayranları arasında tartışma yaratmıştı. Ancak bilindiği kadarıyla herhangi bir romantik ilişki yaşamayan oyuncular yıllardır iyi arkadaş olmalarıyla biliniyor. 

Öte yandan Kayıp Şehir, Loretta Sage adlı bir yazarın hiç ummadığı bir maceraya atılmasını konu alıyor. Filmde, Sage'in kaleme aldığı romandaki kurgusal evrenin gerçek olduğunu ortaya çıkıyor. Yazar, şehri bulmak için tehlikeli bir yolculuğa çıkıyor. 

Kayıp Şehir 25 Mart'ta vizyona girecek. 

 

Independent Türkçe, Insider, Beyazperde

DAHA FAZLA HABER OKU