Rami Malek: Lucy Boynton sevgilim olduğu için çok şanslıyım

Çift 2017’de Bohemian Rhapsody’nin çekimlerinde tanışmıştı

Rami Malek, Lucy Boynton’la ilişkisi olduğu için kendini “çok şanslı” hissettiğini söyledi.

2018 yapımı Bohemian Rhapsody’nin setinde tanışan çift şimdiye kadar ilişkileri hakkında açıklama yapmaktan hep kaçınmıştı.

Ancak bu kuralı bozarak Boynton’a karşı hisleri hakkında ilk kez konuşan Malek, sevgilisi sayesinde ayaklarının yere bastığını belirtti.

 

rami-malek-afp.jpg
Rami Melek ve Lucy Boynton 2019 Oscar kırmızı halısında (AFP)

 

38 yaşındaki oyuncu Daily Mirror’a yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Hoş, şaşırtıcı şeyler yapan, muhteşem bir gülüşü olan ve ayaklarımın yere basmasını sağlayan biri hayatımda olduğu için çok şanslıyım.

Bir örnek vererek sevgilisi Boynton’ın kendisi için hazırladığı sürpriz doğum günü partisini anlatan Malek şöyle devam etti:

Doğum günümü kutlamayı sevmem ama şunu söyleyebilirim ki (Lucy) çok gergindi. Cuma günü erkenden işimi bitirdim ve beni bir teras bara götürdü. Özel bir şeylerin olduğunu fark ettim. Sonra şaşkınlıktan ağzım açık kaldı.

Malek, Baynton’ın Bohemian Rhapsody’deki tüm rol arkadaşlarını, yapımcıları ve yöneticileri kutlamaya davet ettiğini anlattı.

Bu sürpriz karşısında çok şaşırdığını belirten Malek, “Lucy’nin hepsini uçağa bindirip getirmesi ve bizim için bütün bir hafta sonu planlamasına inanamadım. Hayatımda bu kadar düşünceli bir kişi olduğu için çok şanslı olduğumu düşündüm” dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Elton John’un martta Los Angelas’taki veda turu sırasında Baynton’la yaşadıklarından da bahseden Malek, “Onu arka kapıdan geçirdim, içeri yürüdük ve Elton bize öpücük yolladı. Bir rock yıldızı oynamanın avantajları!” diye konuştu.

Malek, ocakta Palm Springs Uluslararası Film Festivali’nde En İyi Performans Ödülü’nü alırken yaptığı teşekkür konuşmasında da sevgilisine seslenmiş, “Teşekkürler Lucy Boynton. Benim dostum, sırdaşım ve aşkım oldun. Çok teşekkürler” ifadelerini kullanmıştı.

Bond 25’te kötü adamı canlandırmaya hazırlanan Malek, şubatta En İyi Erkek Oyuncu Oscar’ını alırken yaptığı konuşmada, “Lucy Boynton, sen bu filmin kalbisin. Son derece yeteneklisin. Ve kalbimi ele geçirdin. Çok teşekkürler” demişti.

  

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren:  Sezin Bala

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU