Eski Bakan Ziya Selçuk'un testi pozitif: Tam sona geldik dediler, 'sonunda' yakalandım

Selçuk, “Virüsü uzak bir tarihi olay gibi hatırlayacağımız günler de yakın olsun” ifadelerini kullandı

Fotoğraf: Instagram

Eski Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk koronavirüse yakalandı.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla testinin pozitif çıktığını kaydeden Selçuk, “Tam sona geldik dediler, ‘sonunda’ yakalandım” ifadesini kulllandı ve paylaşımına gülücük ekledi.

Selçuk şunları kaydetti:

Salgın başladığında ‘ilk ben yakalanırım kesin’ demedim desem yalan olur. Şaşırttım kendimi, bugüne kadar hasta olmadım. Hep çok dikkatliydim, tedbiri de hiç elden bırakmadım. Ama bugün ben de müşerref oldum virüsle. Tam sona geldik dediler, ‘sonunda’ yakalandım. :) İyiyim şükür, hafif geçecek gibi duruyor, yani öyle dileyelim. Kitabımın son okumasını yapmak için birkaç gün kapanmam gerekiyordu, toplantılardan, görüşmelerden vakit ayırıp o kapanmayı bir türlü yapamıyordum. Kapanma kendiliğinden gelmiş oldu. İnşallah çalışabilecek kadar sağlığım yerinde olur.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

“Yasaklar azaldı, süreç biraz daha kolaylaşsa da lütfen sizler de olabildiğince dikkatli olun” uyarısında bulunan Selçuk, “Bana geçmiş olur inşallah ama hepimize, ülkemize, dünyamıza geçmiş olsun diyeceğimiz; virüsü uzak bir tarihi olay gibi hatırlayacağımız günler de yakın olsun” ifadelerini kullandı.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU