Netflix Türkiye'nin Mart 2022 programı belli oldu

Hazal Kaya'nın başrolünde yer aldığı Pera Palas'ta Gece Yarısı gelecek ay izleyicilerle buluşacak

Film ve dizi izlemek için birçok kişinin öncelikli tercihi olan dijital platform Netflix Türkiye'nin, Mart 2022 programında her zamanki gibi değişik ülkelerden, çok çeşitli türlerde, dizi, mini dizi ve filmler yer alıyor.

Pera Palas'ta Gece Yarısı, Andy Warhol Günlükleri (Andy Warhol Diaries), The Adam Project, Bridgerton gibi sosyal medyada adından söz ettiren birçok yapım gelecek ay izleyicilerle buluşacak. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Kulüp'ün izlenme oranı ve kendisinden çok söz ettirmesi bir diğer yerli Netflix projesi Pera Palas'ta Gece Yarısı'na dair beklentileri de artırdı. Hazal Kaya'nın başrolünde yer aldığı dizi de Kulüp ve Bir Başkadır gibi yerli Netflix projelerinin başarısını tekrarlamayı hedefliyor.

2022'ye iddialı bir giriş yapan Netflix Türkiye'nin gelecek ay yayımlayacağı dizi ve filmlerin bir kısmı şöyle:

The Guardians of Justice 1. Sezon - 1 Mart

Problemli bir süper kahraman ekibi, liderleri kendilerini yüzüstü bıraksa da hem içlerindeki hem de dünyadaki tehditlerle boğuşmak zorundadır. 

Gelmiş Geçmiş En Kötü Oda Arkadaşı (Worst Roommate Ever) 1. Sezon - 1 Mart

Tüyler ürperten birlikte yaşama deneyimlerini ekrana getiren belgesel dizi ev arkadaşınızı seçerken birkaç kez düşünmeniz gerektiğini hatırlatacak. 

 

 

En Soğuk Düşman (Against the Ice) - 2 Mart

Game of Thrones'un yıldızı Nikolaj Coster-Waldau hayranlarının karşısına bu kez sürükleyici bir hayatta kalma öyküsüyle çıkıyor. Danimarka yapımı film 1909'da meydana gelen gerçek bir hikayeden uyarlandı.

 

 

Savage Rhythm 1. Sezon - 2 Mart

Kolombiya yapımı drama, toplumun kabul gören normlarına aykırı iki dansçının başından geçenleri konu alıyor. 

Pera Palas'ta Gece Yarısı - 3 Mart

Pera Palas Oteli üzerine yazı hazırlarken kendini bir anda geçmişte bulan gazeteci Esra, Türkiye'nin kaderini değiştirecek komployu durdurmak zorundadır. Hazal Kaya'nın başrolünde yer aldığı Türkiye yapımı dizi hakkında beklentiler büyük.

Cennette Yaşam Savaşı: Bir Aile Masalı (Surviving Paradise: A Family Tale) - 3 Mart

Bridgerton'ın yıldızı Regé-Jean Page'in seslendirdiği belgesel, Kahari Çölü'nde hayatta kalmaya çalışan hayvanların mücadelesini anlatıyor. 

 

 

The Parisian Agency: Exclusive Properties 2. Sezon - 3 Mart

Fransa'nın emlak dünyasını anlatan dizi yeni bölümleriyle lüks evlerin alım satımına dair yeni bir bakış sunmaya devam edecek.

Kaçamak (The Weekend Away) - 3 Mart

ABD yapımı gerilim filminde Gossip Girl'ün yıldızı Leighton Meester başrolde. 

 

 

Yalanlar (Lies and Deceit) 1. Sezon - 4 Mart

İspanyol yapımı dizi tecavüze uğrayan bir edebiyat öğretmenin adalet mücadelesini ekrana getiriyor. 

Kırık Kalpler İçin Astroloji Rehberi (An Astrological Guide for Broken Hearts) 2. Sezon - 8 Mart

Kalbi kırılan Alice'in ruh eşini bulma hikayesini anlatan İtalyan romantik komedisi izleyicilerin karşısına yeni bölümleriyle çıkacak. 

Andy Warhol Günlükleri (Andy Warhol Diaries) - 9 Mart

Sanat tarihine damgasını vurmuş, pop art akımının en önemli temsilcilerinden ABD'li ünlü sanatçı Andy Warhol'un günlükleri sanatçının kişiliğine dair detayları açığa çıkaracak.

The Last Kingdom 5. sezon - 9 Mart

Britanya yapımı tarihi drama son sezonuyla izleyenlere veda edecek. 

The Adam Project - 11 Mart

Ryan Reynolds'ın başrolünde yer aldığı filmde savaş pilotu Adam Reed, 12 yaşındaki haliyle birlikte dünyayı kurtarmaya çalışacak.

 

 

Kaçak. Vegan: Şan. Şöhret. Şaibe (Bad Vegan: Fame. Fraud. Fugitives) - 16 Mart

Chris Smith'in yönetmen koltuğunda oturduğu mini dizi köpeğini ölümsüz yapabileceğini düşünen bir adamla evlenen ünlü bir vegan restoran işletmecisinin başından geçenler konu alıyor. 

 

 

Kurtarma Köpeği Ruby (Rescued by Ruby) - 17 Mart

Gerçek bir hikayeden uyarlanan film K-9 birimine girmeye çalışan bir polis ve bir barınak köpeğinin macerasını anlatıyor. 

Kara Yengeç (Black Crab) - 18 Mart

İsveç yapımı aksiyon filminde Ejderha Dövmeli Kız'ın (Män som hatar kvinnor) yıldızı Noomi Rapace başrolde.

Düşeş (Windfall) - 18 Mart

Jason Segel, Lily Collins ve Jesse Plemons gibi yıldız oyuncuları kadrosunda barındıran film yazlıklarına gittiklerinde soyulduklarını öğrenen genç bir çiftin hikayesini anlatıyor. 

 

 

Twenty Five Twenty One 1. Sezon - 19 Mart

Güney Kore yapımı dizi hayallerini gerçekleştirmek için var gücüyle çabalayan bir eskrimci ve hayatını yeniden kurmak isteyen genç bir adamın ilham veren hikayesini ekranlara getirecek. 

Forecasting Love & Weather 1. Sezon - 20 Mart

Güney Kore yapımı romantik dizide gayretli bir hava durumu sunucusunun yaşadığı aşk ekranlara gelecek. Bu aşkın gidişatını tahmin etmek tıpkı hava durumunu kestirmek kadar zor. 

Bridgerton 2. Sezon - 25 Mart

Netflix'in son dönemde en çok ses getiren dizilerinden Bridgerton'ın entrika ve aşkla dolu merakla beklenen 2. sezonu hayranlarına nihayet kavuşacak. 

 

 

Johnny HallyDay: Doğuştan Star (Johnny Hallyday: Beyond Rock) 1. Sezon - 29 Mart

Arşiv görüntülerine ve kişisel tanıklıklara yer verilen belgesel dizide Fransa'nın Elvis Presley'si olarak anılan Hallyday kendi hikayesini kendisi anlatıyor. 

 

Independent Türkçe, What's On Netflix, Netflix Türkiye

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU