Kylie Jenner bebeğinin adını açıkladı

Güzellik sektörünün önde gelen isminin ikinci çocuğu 2 Şubat'ta doğdu

(AFP)

Kylie Jenner, rapçi Travis Scott'tan olan ikinci çocuğunun adını açıkladı.

24 yaşındaki güzellik sektörü devi, 11 Şubat Cuma günü yaptığı Instagram Hikayesi paylaşımıyla, yeni doğan oğluna Wolf Webster adını koyduğu haberini verdi.

İkinci çocuğunu 2 Şubat'ta doğuran Jenner, kızı Stormi'nin yeni erkek kardeşinin elini tutarken çekilmiş tatlı bir Instagram fotoğrafıyla, oğlunun dünyaya geldiğini duyurmuştu. Jenner, siyah beyaz fotoğrafın açıklamasına "2/2/22" yazmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Doğumun duyurulmasından bu yana hayranlar, bu erkek bebeğin adı hakkında tahmin yürütüyordu. Hatta bazıları yanıt için Kylie Cosmetics'in kurucusunun annesi Kris Jenner'a bel bağlamaktaydı.

Kylie'nin Instagram gönderisinin altındaki yorumlarda yeni torununu "Angel Pie" (Melek Pastası anlamına gelen bir tatlı türü -ed.n.) diye öven Kris, hayranların bebeğin adının Angel olduğuna inanmasına yol açtı.

Diğerleri, Jenner'ın arkadaşları ve ailesinin yorum bölümünü meleklere göndermelerle doldurduğuna dikkat çekti. Jenner'ın üvey kardeşi Kim Kardashian, bir melek emojisi ve mavi bir kalple yorum yaptı. Jenner'ın en yakın arkadaşlarından Anastasia Karanikolaou da "Melek bebek" yazdı.

Jenner, kendisi ve Travis Scott'ın ikinci çocuklarını beklediklerini geçen eylül ayında dokunaklı bir Instagram videosuyla doğrulamıştı. Bir buçuk dakikalık video, Jenner'ın annesine haberi verdiği ve Kris'in, hayatının "en mutlu günlerinden" birini yaşadığını bildirdiği anları içeriyor.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU