İYİ Partili Erdem: Kılıçdaroğlu'nun haklı protestosuna 'kanunsuz' demedim

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem, "Kılıçdaroğlu'nun haklı protestosunu kanunsuz olarak yorumladığım iddialarını dikkatle takip ediyor ve art niyetli buluyorum" ifadelerini kullandı

Fotoğraf: Twitter

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun zamlar geri çekilmeden elektrik faturasını ödemeyeceğini açıklamasının ardından İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem, Habertürk'te katıldığı programda Meral Akşener'i kast ederek, "Genel Başkanımız kanuna aykırı hiçbir şey yapmaz. Ödenmesi gereken fatura ödenecektir" ifadelerini kullanmıştı.

Erdem'in sözleri üzerine Millet İttifakı'nda kriz iddiaları ortaya atılmıştı. Erdem, iddiaların "Millet İttifakı’nı yıpratma" amacını taşıdığını kaydetti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

"Art niyetli buluyorum"

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Erdem şunları kaydetti:

Elektrik faturalarının ödenmesiyle ilgili Haberturk Tv’de sorulan bir soruya verdiğim yanıtın, farklı yerlere çekilip, Sn. @kilicdarogluk‘nun haklı protestosunu kanunsuz olarak yorumladığım iddialarını dikkatle takip ediyor ve art niyetli buluyorum.

Genel başkanımız Sn. @meral_aksener ve bizler vatandaşın ezildiği fahiş zamlara tepki ve çözüm yollarını hemen her gün paylaşmaktayız. Her siyasetçinin gündemdeki konulara yaklaşımlarının farklı olması gayet doğaldır. Bu ortamı yaratanların amacı açıkça Millet İttifakı’nı yıpratmaktır. Bunu başaramayacaklarını altını çizerek belirtmek istiyorum.

 

 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU