Euphoria yıldızı Sydney Sweeney'nin bikinisi yok sattı: 24 saatte 500 kişi sıraya girdi

"Euphoria" trend belirleyen moda görünümleriyle tekrar başardı

(Instagram/@sydney_sweeney)

HBO'nun popüler drama dizisi Euphoria, moda söz konusu olduğunda çıtayı sürekli yükseltiyor. Trend belirlemekten ürün satışına, hayranlar Euphoria'daki kıyafetlere doyamıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Cassie'yi canlandıran Sydney Sweeney'in en son bölümde giydiği pembe tek parça mayonun tükenmesiyle dizi görünüşe göre bunu bir kez daha başardı.

Sweeney, Alexa Demie'nin canlandırdığı Maddy için arkadaşlarıyla birlikte bir doğum günü partisine ev sahipliği yaptığı 4. bölümün büyük kısmında bu önden ipli tek parça mayoyu giymişti. Bölüm sonrası hayranlar sosyal medyada mayoyu sordu. Biri şunu yazdı:

Cassie'nin mayosunun nereden olduğunu biliyor muyuz? #Euphoria

Pazar günü yayımlanan bölüm sonrası Frankies Bikinileri'nin Gemma Önden İpli Tek Parça Mayosu'nun tüm bedenleri satıldı. Frankis Bikinileri temsilcisi, Page Six'e yaptığı açıklamada, satışı tükenen kıyafetin "bölüm yayımlandıktan sonra 24 saat içinde 500 kişilik bir bekleme listesi oluşmasına neden olduğunu ve stokların yakında yenileneceğini" belirtti.

Euphoria'da öne çıkan moda bir kıyafetin, dizinin popülaritesi nedeniyle stoklarının tükenmesi ilk defa yaşanmıyor. İkinci sezonun geçen ayki prömiyerinin ardından, Alexa Demie'nin giydiği AKNA marka Damien Siyah Mini Elbise ve Damien Eldivenleri'nin ikisi de tükenmişti. Çok sayıda hayranın internette kıyafetin benzerlerini araması, yeni bir dekolte elbise trendinin başlamasına da yol açmıştı.
 

mayo.jpg
(Frankies Bikinis​​)


Sydney Sweeney geçen ay, Euphoria'daki Cassie rolü hakkında The Independent'a konuşmuştu. 24 yaşındaki oyuncu, geçen sezonki performansını eleştirmenlerin pek dikkate almadığına inanmasına rağmen Euphoria'da yaptığı işten gurur duyuyor. Sweeney bize, "Euphoria'daki çalışmamdan çok gurur duyuyorum" demişti.

Harika bir performans olduğunu düşündüm. Ama soyunduğum için kimse performansımdan bahsetmiyor.

The Independent yorum için Frankies Bikinileri'yle temasa geçti fakat henüz yanıt alamadı.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU